2777
2789
فقط کمر درد،

کمر درد هم میتونه نشون پریود باشه هم لقاح ... ببین ریلکس باش هر چی بیشتر فکر و خیال بدتر میشی. بعدشم اگ حامله باشی ارامش تو حفظ کنی بچت پسر میشه. چون جنسیتش تو دو هفتگی تو ژنتیک ساخته میشع

خدایا کمکم‌ کن❤
کمر درد هم میتونه نشون پریود باشه هم لقاح ... ببین ریلکس باش هر چی بیشتر فکر و خیال بدتر میشی. بعدشم ...

دختر پسرش فرق نداره سالم باشه بعد از ۸ سال هرچی داد روچشمام میذارمش😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر پسرش فرق نداره سالم باشه بعد از ۸ سال هرچی داد روچشمام میذارمش😭😭😭

اختیار الهی عیزم ایشالا ک خدا بت نی نی خوشکل بده.. ما ک بدون اقدام باردار شدیم ناخواسته اومد . دو ماه عروسی کردم😕😕😔😔

خدایا کمکم‌ کن❤
کجا باید برم؟

من ک نمیدونم کجا هستی عیزم!! باید ی جا بری نزدیک محلتون. تب اسلامی خیلی کارایی تا میتونی تب بدنتو گرم کن اگ نی نی خوشملو میخای تا میتونی مواد غذایی گرم استفاده کن ادویه های گرم دمنوش های گرم. شیره ارده گردو مویز و کشمش و دارچین و خرما خیلی تو برنامه غذایی ب کار ببر البته اگ شک ب بارداری داری دارچین و مصرف نکن الان

خدایا کمکم‌ کن❤

سلام خدا کنه همه مامان شن ب حق این ماه 

منم پنج روز تاخیر دارم سینم سفت میشه و درد میکنه ضعفم میکنم همین شش ماهه اقدامم میترسم بی بی برنم منفی بیاد کی بزنم؟! 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی