2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 43 پست
سلام دوستای گلم، امروز صبح بی بی چک گذاشتم بعد تقربیا 7،8 دقیقه یه هاله قرمز انداخت، این یعنی چی؟؟ ط ...

باید دوباره تکرار کنی عزیزم. زیاد ادرار ریختی توش همون ۳قطره کافیه

استارتر عزیز مبارکت باشههههههه 😍😍😍

باید دوباره تکرار کنی عزیزم. زیاد ادرار ریختی توش همون ۳قطره کافیه استارتر عزیز مبارکت باشهههههه ...

مرسی از پاسخت عزیزم، نمیدونم والا می ترسم منفی باشه، الان که دیگه صبحانه خوردم و وسط روزه بازم میشه تکرار کنم یا باید تا فردا صبح صبر کنم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم ...علایم هم داری

نه  عزیزم، مشکلمم همینه، اصلا من نمیدونم سردر گم شدم، بعده چند ساعت همون هاله هم از بین رفت، الانم که جمعه است هرجا رفتم یه بی بی چک با مارک دیگه ایی بخرم نداشتن😔😔در هر صورت ممنون از لطفت، انشالله که درست باشه🙏🙏

مرسی از پاسخت عزیزم، نمیدونم والا می ترسم منفی باشه، الان که دیگه صبحانه خوردم و وسط روزه بازم میشه ...

به حطرم صبر کن به ادرار اول صبحت دوباره تست بزن ایشالا ثبته

منم فردا میخوام باز تست بزنم اخه دوبار وسط روز زدم بعده ۱۰ دقیقه رنگ گرفت

به حطرم صبر کن به ادرار اول صبحت دوباره تست بزن ایشالا ثبته منم فردا میخوام باز تست بزنم اخه دوبار ...

پس منم بهت تبریک میگم عزیزم ❤️انشاالله به زودی مامان بشی🙏🙏

استارتر جان مبارکههههه😍

ان شاءالله کی میخواهید برید آزمایش؟

منم ماه اول اقدامم دو روز عقب انداختم صبح بی بی چک زدم بعد از 10 دقیقه هاله انداخت دل تو دلم نیست اما نمیدونم کی برم آزمایش

عزیزم غصه نخور جواب الان معتبر نیست بذار بمونه بعد از عقب انداختن موعد بی بی چک بزن

مرسی عزیزم از دلداریت، والا من همیشه خدا پریودام منظم بود حالا که تصمیم گرفتم بچه دار بشم سه ماهه نامنظم شده😭همه جور چکاپ هم انجام دادم دکترم گفته مشکلی نیست و طبیعیه، برای همین اصلا نمیدونم قراره کی پریود بشم؟! 😔میدونم ماه اوله و احتمالش کمه ولی خوب چیکار کنم، خیلی کم طاقتم، انشالله خدا حاجت دل همه رو بده🙏🙏

مرسی عزیزم از دلداریت، والا من همیشه خدا پریودام منظم بود حالا که تصمیم گرفتم بچه دار بشم سه ماهه نا ...

عزیزم حتما بخاطر استرسه، همه چیز رو بسپار به شش ماهه ی دشت کربلا خودش با دستای کوچولوش حاجتای بزرگ میده