2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

123 بازدید | 15 پست

میشه هرچی درباره زردی نوزاد،علت هاش،چیزایی ک توبارداری باعث زردی نوزاد میشن

درمانش و اینکه چیا بخوریم برا جلوگیری یا درمانش،بهم بگین

واینکه جایی خوندم مادرایی ک گروه خونیشونO باشه و بچه گروه خونی A یا B داشته باشه،بچه بیشتر در معرض زردی هستش،چون خون مادر انتی ژن های A و  B رو نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ربط نداره من اومثبتم پسرم ا هستش زردی خفیف گرفت .دخترم که مثل خودم او هست زردی شدید گرفت خیلی ش ...

یعنی راهی برا پیشگیری نیس؟واینکه بیرون رفتن مادر باردار توگرمای تابستون واقعا باعث زردی بچه میشه؟

نه عزیزم پسرم اواخر تابستون بدنیااومد گفتم خیلی خفیغ بودزردیش دخترم تو زمستون .اصلا ربط نداره دوستم از همون روز اول گفت شیر نمیدم لج کرد .پسرش اصلا زرد نشد .دکتر می گفت اکثرزردیها بخاطر اینه که شیر مادر اوایل کمه .

گرمی ماه آخرنخور 

روزی یک استکان عرق کاسنی ولیموشیرین بخور تازه اومده توبازار😆

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
پس باید چیکار کرد؟شیرخشک بدیم؟

عزیزم حتی یه قطره شیرم داشتی بده بچت....شیرخشک اصلا ندی

چون شیر اولیه مادر مثل واکسن هست برای بچه تمام پادتن های بدن مادر به بچه منتقل میشه .فقط شیر خودتو بده حتی اگه دیگران گفتن شیرت کمه شیرخشک بده قبول نکن.

زردی هم بگیره خوب میشه نهایت پشت گوشش تیغ میزنی...یه برش خیلی خیلی خیلی نازک یه قطره خون میاد زردیش بعد سه روز میاد پایین.اگه بارداری ماه آخر روزی یه فنجون عرق کاسنی بخور...آب عناب بخور

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️