2777
2789
عنوان

خواهرم

372 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ميشه به من كمك كنيد

من خواهرم ٢٤سالشه و نامزد كرده نامزدش داداشه دوستمه كه منو دوستم اينارو با هم اشنا كرديم من فكر ميكردم همه چي قشنگ پيش ميره ولي اصلا فكر نميكردم كه خواهرم تقريبا هر هفته خونه اونا باشه و با نامزدش و خواهر شوهرش كه ميشه دوست من، باهم برن و بيان و من خيلي تنها شدم 

از اونجايي كه منو خواهرم خيلي به هم وابسته ايم اما الان كه اون نامزد كرده براش سخت نيست دوريش از من، ولي من عشقي ندارم و همه توجهم روي خواهرم بود و حالا كه بدون من ميرن بيرون خيلي برام سخته چون من خيليم حساسم و رو خوهرم خيلي حسادت دارم اگه ببينم يكي براش مثل من كه خواهرشم ميشه و من حس ميكنم با دوستم خيلي صميمي ميشه طوري كه ديگه منو دوست نداشته باشه

به نظرتون ناراحتيه من بجاعه؟ من ناراحتم كه بيشتر وقتا با با خانواده شوهرشه و با دوستم خيلي صميمي ميشن و مطمئنم دوستم اگه داداشش كه داماده ما هست با ما خوش بگذرونه و بيشتر با ما باشه اونم مثل من حسادت ميكنه

خلاصه خواهرم ازونا نيست كه سياست داشته باشه مارو جلو خوانواده شوهرش با عزت نگهداره مثلا وقتايي ك تنهاييم دور سر هم ميگرديم ولي پيش نامزدشو دوستم يه لبخند به من نميزنه من اينارو ميبينم بيشتر حساس ميشم نميدونم چيكار كنم باهاشم خرف زدم ولي بازم دلم راضي نيست نميتونمم بيخيال باشم چون از درون خودمو ميخورم به نظرتون واسه ناراحتيو حسادتو حساس بودنم  حق دارم؟راستي من يك شماليه خسته ام😞

تعداد رای : 4
نظرسنجی
4
1
25%
9
0
0%
9
1
25%
9
2
50%

کمک فقط ۹ سومی 😑

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

حست حسادت محضه

تحمل کن

فقط همینو میتونم بگم

من ی دختر ب شدت مهربون و از این آروم ها بودم. داداشمو قبل زن گرفتنش هیچ وقت نمی‌دیدم. برام مهم نبود چون ب هم وابسته نبودیم. وقتی زن گرفت هم نمی دیدمش. ولی حرصم می‌گرفت. چون میدونستم خونه زنشه. منی ک آنقدر بی خیال و ... بودم. از خودم ترسیدم😂

خلاصه این ک اگه خوب باشی و خودتو خوب نگه داری

خدا خیلی زود ی خاستگار خوب هم قسمت شما می‌کنه ک از تنهایی در بیای

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

باید خوشحال باشی که خانواده دوستت بد در نیومدن که خواهرتو اذیت کننو بدبخت شدنش باعث دوریش از تو بشه

مگه یه خواهر غیر خوشبختی خواهرش چی باید بخواد از خدا، به جای حسادت از خدا بخوا نیمه گم شدتو زودتر بفرسته تو هم با اون بترکون

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

😂فقط گزینه هات .نه خب تا حدی طبیعیه منم یکی از خواهرامو خیلی دوس داشتم وقتی عقد کرد با اینکه خودم خیلی کمکشون کردم بابام قبول نمیکرد راصیش کردم ولی انگار شوهر اجیم خواهرمو دزدیده بود ازم بدم میومد ازش 😈😈

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

ولی این قضیه درس خوبی برات بود

ک بدونی اونقدرا ک تو ب بقیه وفاداری اونا بهت وفادار... نیستن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

عزیزم اگه خواهرشوهرش رو میبرن میارن 

شما هم حق داری ناراحت بشی ...

یه چی بگم بهت اولشه 

چند وقت دیگه میفهمه هیچکی خواهر ادم نمیشه 

خواهرشوهر بهترییییین عالمم باشه فرشته هم باشه باز خواهره شوهره ...

یه جا یه گندی ازشون در میاد ...یه جا یه طعنه یه کنایه ...یه دلخوری ازشون درمیاد ...

خواهرتم کارش درست نی زیاد صمیمی میشه باهاش...بعدا ضربه میخوره بعد میگه کاش حریم رو حفظ میکردم ...

الان ذوق داره مرکز توجه خانواده ی شوهرشه ...یکم بگذره تازه میفهمه ...نباید با خواهرشوهر صمیمی شد هر چیزی حد و حدودی داره ...

شمام در کنار دوستای دیگه ت باش 

یه کلاس ثبت نام کن خونه نمون 

مثل کلاس دف ...مثل کلاس سنتور ...

حالا هر چی مثلا ...

وقتت رو پر کن ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خواهرمنم تاعقدونامزدکردهمینطورشدهمه رویادش رفت منم دیگه عادت کردم به کسی وابسته نباشم,خصلت اکثردخترا ...

اولاش اینجورن بعد بادشون خالی میشه 😁

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

خودتو بزن به بی خیالی اینا تازه اولشه اینجوری اند چند وقت دیگه درست میشه زندگی بر میگرده به روال عادی

اصلا هیچ عکس العملی نشون نده که اونا فکر کنن داری بهشون حسودی میکنی 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک‌.....