2777
2789

تا وقتی از بختک بترسی  بازم برات اتفاق میوفته 

من چند سال این مشکلو داشتم خیلی میترسیدم وقتی تو اون حالت بودم 

ببین وقتی تو اون حالتی چند تا صلوات بفرست و سعی کن بی حرکت باشی هر چی بیشتر تقلا کنی نفست تنگ تر میشه فقط سعی کن خیلی اروم و با تمرکز انگشت های پات و بعد دستت رو دونه دونه تکون بدی یه آیت الکرسی بخون سریع رفع میشه 

من دیگه اون آخریا که اینجوری میشدم خندم میگرفت به جای ترس الان دلم واسه بختکم تنگ شده 🤣خیلی وحشتناک بود قیافش دو بار دیدمش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا وقتی از بختک بترسی  بازم برات اتفاق میوفته  من چند سال این مشکلو داشتم خیلی میترسیدم و ...

اصلا تو اون حالت نمیشه چیزی گفت آدم لبو دهنش هم نمیتونه تکون بده که.خیلی بده هر چی به شوهرم میگم باور نمیکنه میگه بختک دروغه پس این چیه اخه

خـــدا هسـت... 
اصلا تو اون حالت نمیشه چیزی گفت آدم لبو دهنش هم نمیتونه تکون بده که.خیلی بده هر چی به شوهرم میگم باو ...

نه راسته قبلاخواهرم به منمیگفت شوهرم بختک زیاد میادروش من میخندیدم باورنمیکردم تااینکه سرخودمم امد

اره منم شدم خیلی ترسناک،من یک بارسه تاسوره کوچیک خوندم بازم بیدارنشدم،ازاخرشروع کردم به ناله کردن طف ...

وایییی چشمات باز بود یا بسته؟ 

من تو اون حالت چشام بازه یه بار خواب بودم و بختک افتاده بود روم چشام هم باز خواهرم تو اتاق بود هرچی صدام میکرد نمیتونستم جواب بدم یا تکون بخورم بیچاره خیلی ترسیده بود 

خـــدا هسـت... 
اصلا تو اون حالت نمیشه چیزی گفت آدم لبو دهنش هم نمیتونه تکون بده که.خیلی بده هر چی به شوهرم میگم باو ...

بلند نباید بخونی از ذهنت بگذرون آیه ها رو 

منم اوایل هیچ کنترلی روی بختک نداشتم ولی کم کم تونستم تو اون لحظات خودمو کنترل کنم و از اون حالت خارج بشم الان چند ساله کلا خوب شدم

نه راسته قبلاخواهرم به منمیگفت شوهرم بختک زیاد میادروش من میخندیدم باورنمیکردم تااینکه سرخودمم امد

اونجاش وحشتناکه که توهم میزنی یا اون مرد ترسناک رو میبینی وای یادم میفته تنم میلرزه

خـــدا هسـت... 
وقتی میخوابی حس میکنی چیز سنگینی روی تو هس و احساس خفگی داری نمیتونی حتی دستاتو تکون بدی چشمات میبین ...

عزیزم یه اختلال خوابه. برو پیش دکتر متخصص اختلال خواب. خستگی هم زیاد ایجادس میکنه. علمیش هم‌میتونم توضیح بدم. نترس.‌کاملا علمیه و با خرافات یه وقت قاطیش نکنی ک ترست دوبل سه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بلند نباید بخونی از ذهنت بگذرون آیه ها رو  منم اوایل هیچ کنترلی روی بختک نداشتم ولی کم کم تونس ...

امتحان میکنم حتما انشالله که خلاص شم از این وضع

خـــدا هسـت... 
عزیزم یه اختلال خوابه. برو پیش دکتر متخصص اختلال خواب. خستگی هم زیاد ایجادس میکنه. علمیش هم‌میتونم ت ...

نه میدونم بختک خرافات نیس و علمیه ولی واقعا ازار دهنده هست

خـــدا هسـت... 
اونجاش وحشتناکه که توهم میزنی یا اون مرد ترسناک رو میبینی وای یادم میفته تنم میلرزه

من کسی رانمیبینم فقط نمیتونم دست وپام راکوچکترین حرکتی بدم یاحرف بزنم فقط میتونم بادهن بسته ناله کنم