2777
2789
خواهرمن هفت ساله عروسی کرده وشوهرش ازهمون سال اول کتکش میزنه الان دوتابچه کوچیک داره شوهرش هردفعه جل ...

ای وای 😭آخه چرا قبل بچه طلاق نگرفته؟بازم طلاق بگیره بهتره اون بچه ها با دیدن کتک خوردن مادرشون داغون میشن فردا کلی به مشکل مبخورن یا خدای نکرده به انحرافات روحی روانی دچار میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتک میخوردم دیگه تحملم تموم شده بود رفتم خونه بابام که طلاق بگیرم ولی التماس کرد و برگشتم الان ...

عزیزم تا ازش مطمین نشدی بچه دار نشو حتی اگر ایجاد این اطمینان ده سال طول بکشه

میگه اگه زدتت کشتت اشکال نداره فقط نیااینجا که ابرومون بره 

بره دادگاه شکایت کنه خواهرت.بره پزشک قانونی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ما زن ها ذاتا اینطوری هستیم که یکی باید ازمون حمایت کنه تا حقمونو بگیریم ولی خوب وقتی نیست باید خودمون دست به کار بشیم الان خواهرتون باید خودش تنهایی از شوهرش شکایت بکنه

شوهرش خیلی روانیه به خواهرم گفته اسم طلاق بیاری کاری میکنم به غلط کردن بیفتی اشکتودرمیارم بدبختت میکنم میترسیم باهش دربیفتیم بامشب که سرمامانشون دعواشون شده گفته زن باشه یانباشه مهم نیست مادردیگه پیدانمیشه

آره عزیزم میدونم به هیچ عنوان بچه نمیارم

فقط یه چیزی بهتون بگم توروخدا تامشکلاتتون حل نشده بچه نیارین طفل معصوما چه گناهی کردن بایدتودعوابزرگ بشن بچه های خواهرموکه میبینم جیگرم اتیش میگیره دوقلوی دخترن یه ساله طفلکا انقدمظلومن

خواهرمن هفت ساله عروسی کرده وشوهرش ازهمون سال اول کتکش میزنه الان دوتابچه کوچیک داره شوهرش هردفعه جل ...

همون بلبات اینجور رفتار کرده که شوهره اینجور شده...من اگه خانوادم بفهمن شوهرم انگشتش بم میخوره یلحظه نمیزارن ادامه بدم فوری طلاقمو میگیرن...یبار بازوم یکوچولو کبود بود اینقد دایامو باباجونمو بابام گفتن چی بوده که دیونم کردن منتظر بودن فقط بگم کتک خوردم ..بابات اشتباه میکنه حداقل راضیم نیست به طلاق خواهرتو برنگردونه بزاره شوهره یکم بترسه

جاوید عشق مامان