2821
2789
عنوان

اخلاقای بد

54 بازدید | 3 پست

من ی اخلاق بدی ک دارم دوستندارم کسی ازم دلخور باشه دل کسیو بشکنم اگ بشه تا چند وقت جنگ اعصاب دارم دلم میخواد همه رو راضی نگه دارم ک خیلی اخلاق بدیه خوب نیست ادمو دچار اضطراب میکنه ی موضوع کوچیک ک پیش میاد میگم فلانی از دستم ناراحت شد حتی طرف باهام خوبم نباشه ولی من نمیتونم باهاش عین خودش رفتار کنم یجاهایی خوبه اخلاقم ولی ی جاهایی بنظرم خوب نیست نمیتوننم خودمو درست کنم تمرین کردم ولی انگار فیزیکیه در ظاهره ولی تو ذهن و مغزم همون ادم قبله شده بارها پیش بیاد ک مادر شوهرم حرفی بزنه دلخورم کنه همه بهم گفتن جوابشو بده ندادم میخواستن میونمو با جاریم بهم بزنن ولی من کاری کردم ک نشه خیلی جاها هم ضربه خوردم 😣

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اشتباه کردی دیگه

اره نمیتونم ترکش کنم بحث روانیش اذیتم میکنه هنش در حال خود خوریم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه