یعنی کی خدا جواب آه منو میده؟؟این شبا فقط از امام حسین میخام که حق منو ازش بگیره.امسال شد 1 سال که دلمو شکست و رفت اونم بدجور.
از خدا خواستم که الهی چنان بلایی سرش بیاد که جلو چشم زن و مادرش آب بشه و کسی کاری ازش ساخته نباشه اونجوری که من جلو چشای خانوادم آب شدم.چند ماه اشک ریختم.چقد مریض شدم.
یعنی تاوان میده؟؟خدا کنه زود اتفاق بیفته که من یه کم دلم آروم بشه
خدابزرگه هر کی بدی کنه تو همین دنیا تقاصشو میبینه فقط نفرین نکن بالاتر از نفرین سپردن ب خداس من دیدم هر کی هر کاری کرد جوابشم گرفت فقط بگو حلال نمیکنم میسپارم دست خودت خدا تو دوست داری ببخش من از حقم نمیبخشم خدا خودش اون روزو نشونت میده
زد زیر قول قرار ازدواج .تا پاش رسید رسید شهرمون همه چی رو خراب کرد.بعد رفت با دوست صمیمی من ازدواج کرد.چه ها که نکشیدم .چه شبایی که کارم فقط گریه شد.چه روزایی که یه پام فقط تو دکتر بود
زد زیر قول قرار ازدواج .تا پاش رسید رسید شهرمون همه چی رو خراب کرد.بعد رفت با دوست صمیمی من ازدواج ک ...
آخی عزیزم خودتو ناراحت نکن خدا جوابش میده به آیندت فک کن به روز ای خوبی که انشاءالله تو پیش رو داری عزیزم خودت نباز بخواطر پسر مردم هیچ وقتتتت محکم باش... روزی میرسه که به الا نت میخندی خدا بزرگه