2777
2789
عنوان

دل شکسته

151 بازدید | 12 پست

یعنی کی خدا جواب آه منو میده؟؟این شبا فقط از امام حسین میخام که حق منو ازش بگیره.امسال شد 1 سال که دلمو شکست و رفت اونم بدجور.

از خدا خواستم که الهی چنان بلایی سرش بیاد که جلو چشم زن و مادرش آب بشه و کسی کاری ازش ساخته نباشه اونجوری که من جلو چشای خانوادم آب شدم.چند ماه اشک ریختم.چقد مریض شدم.

یعنی تاوان میده؟؟خدا کنه زود اتفاق بیفته که من یه کم دلم آروم بشه

خدابزرگه هر کی بدی کنه تو همین دنیا تقاصشو میبینه فقط نفرین نکن بالاتر از نفرین سپردن ب خداس من دیدم هر کی هر کاری کرد جوابشم گرفت فقط بگو حلال نمیکنم میسپارم دست خودت خدا تو دوست داری ببخش من از حقم نمیبخشم خدا خودش اون روزو نشونت میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپردم بخدا.چون اینقد حیوون بود که کاری از دستم ساخته نیس.فقط سکوت کردم ولی دلم آروم نیس  

ایشالله به مرحله ای از بی تفاوتی برسی

که اگه کنار خیابون ببینی افتاده

نه حس خوشحالی بهت دست بده که ... نه حس ناراحتی که.... این یعنی بی تفاوتی

تنفر کمتر از عشق آدمو زجر نمیده

چکار کرده مگه😟

زد زیر قول قرار ازدواج .تا پاش رسید رسید شهرمون همه چی رو خراب کرد.بعد رفت با دوست صمیمی من ازدواج کرد.چه ها که نکشیدم .چه شبایی که کارم فقط گریه شد.چه روزایی که یه پام فقط تو دکتر بود 

زد زیر قول قرار ازدواج .تا پاش رسید رسید شهرمون همه چی رو خراب کرد.بعد رفت با دوست صمیمی من ازدواج ک ...

آخی عزیزم خودتو ناراحت نکن خدا جوابش میده به آیندت فک کن به روز ای خوبی که انشاءالله تو پیش رو داری عزیزم خودت نباز بخواطر پسر مردم هیچ وقتتتت محکم باش... روزی میرسه که به الا نت میخندی خدا بزرگه