2777
2789
عنوان

رژیییییم لاغری

101 بازدید | 7 پست

دوستان کمکم کنید دوباره عزممو جزم کنم و بتونم رژیممو بگیرم

شنبه میرم دکتر تا ۱۰ آبان وخت دارم حداقل ۱۰ کیلو لاغر کنم

توروخدا بهم انگیزه بدید😢😢

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

الکی پولتو حرومه دکتر نکن

از فرشچی خفن تر تو ایران نیس ک من پیش اون رفتم نشد ک نشد

خودم با کالری شماری ۱۷ کیلو کم کردم

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سایت دکترکرمانی ثبت نام کردم رژیم روز منو گرفتم پشتیبانی هم داره تو یک ماه و نیم هم شش کیلو و نیم کم کردم خیلی هم راضی بودم از رژیم ولی خودت هم میتونی رژیم بگیری با کالری شماری ولی باید وعده ها و میان وعده هات رو حذف نکنی وکالری غذاها رو بدونی .برنامه کالری شماره زیره نصب کن خیلی کمکت میکنه .با کرفس هم برنامه خوبیه.بایداول مقداراصافه وزنت رو بدونی بعد برای رسیدن به وزن ایده آلت زمان بندی کنی مثلا من هردوهفته باید یک کیلو و دویست کم کنم .زیاد کارسختی نیست موفق میشی حتما