عزیزم خداروشکر کن همین هم می گیرین مانزدیک به نه ماه حقوق نمیدن بهمون همش بایی ازاین واون پول قرض کن ...
اخ عزیزم خداکمکتون کنه
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
ما چهار نفریم حقوق شوهرم تازه امسال دو تومن شده خیلی هم خوب خرج میکنیم ماهی یک تومن پس انداز م ...
واقعا چقد عالی،میشه بگین چجوری،ما فعلا دو.نفریم چندماه دیگه میشیم سه نفر2تومن حقوق یک تومن قسط داریم،ی تومن باقی مونده برای خرج خونه و کرایه همسرم و پول دکتر و قبض....همش وسط ماه تموم میشه انگار برکت نداره...واقعا خسته میشم گاهی
دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
دختر ب ولخرجی خودم ندیده بودم نمیدونم تو دیگ پولارو چکار میکنی میخوری؟؟؟ من جهاز خودمو با پول توجیبی خودم دادم 😂😂😂😂همشم مارک بوش و الجیه تو سه تومانو چکار میکنی؟
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .