2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

103 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان 

من تازه باردارم حدودا شش هفته ام. یه دختر خیلی ناز دارم . دوست دارم این یکی پسر بشه که پسر روهم تجربه کنم. 

اونایی که تجربه بارداری پسر دارن لطفا از علایمشون توی ماه های اول بگن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی منم پنج هفته ام گلم اومدم که بخونم منم دوس دارم بدونم، البته سینه راست من از سه هفته پیش یه کم بزرگتر از چپ شده تو نت خوندم احتمالا تودلیم پسره

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من 12 هفتم 

تایپکامو نگا کنی دیگه خل شدم از بس تو تایپکا رفتم و خودم تایپک ردم برا جنسیت

هرکسی یه علایمی داره نمیشه به علایم توجه کرد ولی درکل میگن اگه علایم دوتا بارداریت متفاوت باشه جنسیت یکیه و اگه مثل هم باشه جنسیت فرق میکنه 

بازم میگم اینا فقط حرفه به اینا توجه نکن

گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
من نوک سینه ام ببخشیدا قهوه ای پررنگ هم شده 

مال من رنگش اصلا تغییر نکرده

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من همه بهم میگفتن صد درصد این بچه ام پسره همه علائمم مدل شکمم همه چیم با بارداری اول فرق میکرد اما خ ...

منم سر دخترم تمام علایمم به پسر میخورد ولی سونو گفت دختره. الان روزی هزاربار خداروشکر میکنم که دختر دارم 

من 12 هفتم  تایپکامو نگا کنی دیگه خل شدم از بس تو تایپکا رفتم و خودم تایپک ردم برا جنسیت هرکس ...

عزیزم من بارداری اولمه

سرکارمون گذاشتی خودت گفتی یه دختر ناز داری

عزیز بارداری دومم هست الان. از بارداری اول یه دختر دارم. فقط دوست دارم پسر هم داشته باشم و اگه دختر بشه بازم عاشق دخترم و خیلی ناراحت نمیشم