2777
2789
عنوان

ناخن کاشت و احساس‌ گناه

1664 بازدید | 68 پست

یه سالی هس ناخونام کاشته 

ولی نمیدونم چرا امسال حس عذاب وجدان دارم 

بس که هی میگن ناخن کاشت، نماز و غسل نداره حس میکنم هرچی دعا میکنم  گاهی واسه دل خودم نماز میخونم بی فایده س و خدا نگام نمیکنه 

ادم مذهبی نیستم نمازخون نیستم ولی خدا و ائمه رو دوس دارم ازشون آرامش میگیرم

شماهایی که ناخن کاشت دارید تاحالا چنین حسی نداشتید

نه من کلا چنین حسی ندارم😐البته تقریبا ۲سال قبلش خیلی عاشق خدا و مخصوصا امام رضا بودم اما باتوجه به اتفاقات جدید 😐دیگه کلا ول کردم همه چیز

به کثیف بودن بخاطر عشق اعتقاد داری؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرامن همينطوريم همش دلم ميخواد نمازبخونم دعابخونم ولي حس ميكنم خدانميشنوه

ناخوناي خودم همش ميشكست ازجاي بد يااينكه همش ميرفت توگوشت اذيت ميكرد خيلي بد بود 

ولي نمازم....😕

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

ببین گل من، اران همه میان میگن مهم دله و همین که ائمه رو قبول داری و خدارو، درسته...درحالیکه خقیقت همینه که گاشت ناخن غسل و وضو نداره...وضوی جبیره هم نداره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
نه من کلا چنین حسی ندارم😐البته تقریبا ۲سال قبلش خیلی عاشق خدا و مخصوصا امام رضا بودم اما باتوجه به ...

حسّ ميكنم منم كم كم دارم مثه تو ميشم.

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

اجازه بده من نظری ندم 😂چون چند وقت پیش جنگ داشتم با یه کاربر سر ناخن🤦🏽‍♀️ولی خودم از سال ۹۲ کاشت دارم فقط سالی یکبار ریموو میکنم هوا بخوره.،نمازمم میخونم غسل هم میکنم.،هرکی هم هرچی بگه بهش توجه نمیکنم🤗✌🏾

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
حسّ ميكنم منم كم كم دارم مثه تو ميشم.

من قبلش عاشق بودم عشقم امام رضا بود هر وقت میرفتم حرم حس عاشق معشوق داشتم اما دیدم هی فایده نداره تشویق نمیکنم اما از روزی که رها کردم زندگیم خوب شد 

به کثیف بودن بخاطر عشق اعتقاد داری؟؟

ببین دو‌حالت هست  یا ب چیزی اعتقاد داری یا نداری 

اگر داری ک می‌دونی غسل و‌وضو‌نداره هرکس هم میگه داره فقط دنبال بهانه و‌کلاه شرعیه 

مهم‌نیست کدوم‌رو‌انتخاب می‌کنی مهم اینه براخوپت دلیل داشته باشی و ثابت قدم باشی تو‌انتخابت.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من کاشت ناخن نداشتم..ولی آبجی به خدا دوست ندارم از فامیلمان که کاشت دارن خودشون غذا بخورم،یا حتی دست بدم،یا چیزی مثل میوه پوست کنده یا سالاد تو خونشون بخورم 

من چندشم میشه،آدم وسواسی مطلقا نیستم

این نظر شخصی منه.

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی