2777
2789
عنوان

غمگینم، خییییلی

329 بازدید | 41 پست

دوستانی که در جریان تاپیک های من هستن که هیچ ولی اونایی که نیستن بگم که تصمیم گرفتم بعد از ده سال زندگی بدون پیشرفت مالی و معنوی و علاوه بر این بد دلی همسرم تصمیم به جدایی گرفتم. بعد از دو ماه با خانوادش اومدن آشتی و توی جلسه هم داد و فریاد کرد و بعد که پدرم به طور خصوصی با برادرش صحبت کرد و گفت یعنی چه؟ این چه وضعیه برادرت ن به وجود آورده اونم گفت حقیقت‌جو بخواهید برادرم ن مریضه. خیلی ساله. 

الان من یک هفته ست خیلی ناراحتم. که چرا از اول نگفتن یا لا اقل بعد ازدواج یا چند سال پیش که من اینقدر تلاش الکی نمی کردم. آخه چرا؟ 

اون موقع باز حالش بهتر بود و شاید قابل درمان ولی الان روانشناس بهم گفت نه حاضر به پذیرش و نه درمان و نه قابل درمان توی این سن و برو هر اقدامی دوست داری بکن☹️

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

اون یکی کاربر هم. اومده میگه سی وخوردی سالمه با یه دختر بعد از ده سال میخام جدا شم. بخاطر اینکه پول بهم. نمیده حالا طلاق بگیری پول بهت میدن 

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشم اینه اگه پسر یا دختر مریضی توی خانواده دارید حتما حتما خانواده ی طرف مقابلشون را مطلع کنید. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
اون یکی کاربر هم. اومده میگه سی وخوردی سالمه با یه دختر بعد از ده سال میخام جدا شم. بخاطر اینکه پول ...

من برای پول نیست. 

بنظرم بیشتر فکر کن. بازم خودت بهتر صلاح خودتو میدونی گلم موفق باشی 

تامین جانی ندارم