2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موضوع : چرا رب اینقده ارزون شده ؟؟؟ داستان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعااااا🤔🤔😳😳

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
موضوع : چرا رب اینقده ارزون شده ؟؟؟ داستان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کیلو چنده؟ خونگیش البته؟ 

میخوام بخرم گفتن25، 30 

گفتم خودم بجوشونم ولی نمیتونم اخه🤦‍♀️

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
کیلو چنده؟ خونگیش البته؟  میخوام بخرم گفتن25، 30  گفتم خودم بجوشونم ولی نمیتونم اخه🤦‍♀️

چین چین شیشه ای روش نوشته 20 هزار و 750 تومن / امروز خریدم 9 هزار و 960 تومن .

دم خونه مون یک برند دیگه شیشه ای هست روش نوشته 14 هزار و 500 - میده 10 تومن .

مرد متولد 1360
با بچه ی کوچیک میخوای رب درست کنی ؟؟؟؟ خیلی حال داری بابا .

چیکار کنم اخه گوجه میگیری کیلویی هزارو پونصد دوتومن نهایتا، رب کیلویی 30 تومن چقد فرقشه

سلام دوستان کسی ترکیب این رنگ مو رو میدونه؟!

نمیدونم خیلی وقته دیگه رنگ نمیزارم موهام سالم بمونه😁

ولی رنگش بنظرم جالب نیس ببخشید بازم😘

چیکار کنم اخه گوجه میگیری کیلویی هزارو پونصد دوتومن نهایتا، رب کیلویی 30 تومن چقد فرقشه

خب 5 کیلو گوجه یک کیلو رب میده

به اضافه ی هزینه ی گاز و شستن ظرفها و یک روز خر حمالی .

واقعا ارزششو داره ؟؟؟

مرد متولد 1360
خب 5 کیلو گوجه یک کیلو رب میده به اضافه ی هزینه ی گاز و شستن ظرفها و یک روز خر حمالی . واقعا ارزشش ...

خر حمالی؟؟ 😔

نمیدونم تاحالا درست نمردم بلدم نیستم ولی خب امسالم بااین شرایطم نمیتونم درست کنم احتمالا بخرم ولی کاش میشد غنیمته دیگه هرچقد کمتر دربیاد

خر حمالی؟؟ 😔 نمیدونم تاحالا درست نمردم بلدم نیستم ولی خب امسالم بااین شرایطم نمیتونم درست کنم احتم ...

آره خر حمالی

با بچه کوچیک رب درست کنی - فکر کردی تخم مرغ آب پزه که راحت درست کنی ؟؟ پدرت درمیاد .

مرد متولد 1360
آره خر حمالی با بچه کوچیک رب درست کنی - فکر کردی تخم مرغ آب پزه که راحت درست کنی ؟؟ پدرت درمیاد .

میدونم قدیما مامانم درست میکرد دیدم

ولی کلمه ات ترجمه کن بعد بگو 😔🌹