2777
2789

به هرحال دلت روشن باشه اگه مناسبت باشه از خدا بخواه باهم آشتی کنین

اگه نه از خدا بخواه کمک کنه و از دلت بیرونش کنه و آدم مناسبتو بهت بده

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی ندم؟؟

منم به خاطرش چقدر کارها کردم رلم ولی اون چیکار کرد بی محلی الان شاید,بیشتر از یکماه هس از هم خبر نداریم 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
به هرحال دلت روشن باشه اگه مماسبت باشه از خدا بخواه باهم آشتی کمین اگه نه از خدا بخواه کمک کنه و از ...

مرسی عزیز دل فدات ولی راستش دلشو ندارم از خدا بخوام اگه ب درد هم نمیخوریم کلا تموم شه ولی خودمم هیچوفت بهش پیام نمیدم . بازم ممنون گلم😘😘

نگو اینو دلم خوش شد اول 😔

دلت به حرفای ما خوش نباشه قربونت برم

آدم که اگه بخواد با حدس دیگران دلش خوش شه یاناامید شه که دیگه هیچی

دلت به خدای مهربون خوش باشه

چ بد 😓😓

اره

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
مرسی عزیز دل فدات ولی راستش دلشو ندارم از خدا بخوام اگه ب درد هم نمیخوریم کلا تموم شه ولی خودمم هیچو ...

درکت میکنم دلشو نداری

ولی اگه به خدا اعتماد کنی دل و جرات هرکاری رو پیدا میکنی. از هیچ جدایی و از چیزی نمیترسی چون میدونی توی دستای خدای مهربون هستی😍🙏🙏🙏