2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که ۱۵ هفته سقط کردم بعدش حتی یه نفس عمیق هم میکشیدم کلی خون میریخت ازم تکون میخوردم که دیگه هیچی دریای خون راه میفتاد

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
من که ۱۵ هفته سقط کردم بعدش حتی یه نفس عمیق هم میکشیدم کلی خون میریخت ازم تکون میخوردم که دیگه هیچی ...

آره بدن با بدن فرق داره

دوست منم ۱۵هفتگی سقط کرد ولی خونریزیش درحد پریود یه هفته بود سونو هم نرف حتا باقیمانده هم نداشت. البته اون چنتا خاهر داره مث پروانه دورش بودن خیلی ب تغذیه ش اهمیت میدادن میگف اون ی هفته تنها خوراکم عسل و روغن حیوانی بوده

همسرم دلیل من است. 💜🌱
آره بدن با بدن فرق داره دوست منم ۱۵هفتگی سقط کرد ولی خونریزیش درحد پریود یه هفته بود سونو هم نرف حت ...

مال من دوقلو بود اخه.منم خیلی بهم رسیدن مامانم و مادرشوهرم. یکسره کاچی محلی با ۴ شیره یا عسل. یکسره شیرعسل شیرخرما معجون جیگر. همه جوره بهم رسیدن اما خب خونریزیم خیلی زیاد بود.قل اول که تو ۵ هفته رشدش متوقف شده بود و قل دوم و جفتش رو تو بیمارستان دفع کردم.اومدم خونه روز دوم تازه جفت قل کوچیکتر رو تو خونه دفع کردم. اگه اونهمه گرمی نمیخوردم حتما می موند تو بدنم اما خداروشکر دفع شد. ۱۰ روز بعدش رفتم سونو دیگه هیچی نمونده بود

مال من دوقلو بود اخه.منم خیلی بهم رسیدن مامانم و مادرشوهرم. یکسره کاچی محلی با ۴ شیره یا عسل. یکسره ...

الهی بگردم چقد اذیت شدی

خداروشکر ک خوبی الان ⁦❤️⁩

همسرم دلیل من است. 💜🌱
الهی بگردم چقد اذیت شدی خداروشکر ک خوبی الان ⁦❤️⁩

خیلی اذیت شدم. تو بارداری هم استراحت مطلق شده بودم با درد فراوون. قربونت خوبم الان‌. اما کاش بچه ام بود. جسم خوب میشه اما روان نه....من هیچوقت بچمو فراموش نمیکنم. کاش بود اینهمه درد و اذیت فدای یه تار موهاش

خیلی اذیت شدم. تو بارداری هم استراحت مطلق شده بودم با درد فراوون. قربونت خوبم الان‌. اما کاش بچه ام ...

درسته هیچوقت فراموش نمیشه ولی انشالله دوباره دامنت سبز بشه به حق فاطمه زهرا و این دفه ب سلامتی ب دنیا بیاریش⁦❤️⁩

همسرم دلیل من است. 💜🌱