2777
2789
عنوان

درس زندگی

156 بازدید | 15 پست

سلام...

گفتم بیامو این تاپیکو بزنم...

بزرگترین تجربیاتی که از زندگی مشترک‌گرفتین چیه؟؟؟

شناختی که از آقایون پیدا کردین..‌

سختی ها و شادی های زندگی مشترکتون...

واقعا زندگی مشترک خیلی سخته؟؟؟

ممنونم‌میشم‌به اشتراک بذارید و کمک کنید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت زیاد مغرور نشیم 

هیچ وقت کاری نکنیم ک دیگرون ناراحت بشن 

هیچ وقت خدارو فراموش نکنیم حتی اگه خدا ارزومونو بر اورده نکرده 

ب گذشته فکر نکنیم 

خیلی درس گرفتم اما بعضی چیز ها رو میشه فهمید اما نمیشه فهموند

بزرگترین درسی که گرفتم این بود ،هیچ موقع سادگی و بچگی نکنم توی زندگیم ، 

و همه ی گناهایی که کردم همشون درس شدن تا تجربه ای بشه برای آیندم  و پخته بشم 

و آخریش هم اینه دیگه بمیرمم برای حرف مردم زندگی نمیکنم فقط واسه دل اون بالاسری که قربون لطف و کرمش برم❤❤❤

تـــیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ این ماه عزا
ما مجردیم اسیجون

انشالله یه شخص خوب و مهربون قسمتت شه گلممم🤲🤲🤲

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
از محبت خارها گل میشود

اینو قبول دارمااا...

کلی میترسم یه وقت طرفم قدر ندونه خوب🙄🙄🙄

همیشه مستقل باش توی زندگیت و به هیچ کس تکیه نکن جز خودت آدما همیشه یه جور نیستن و تغییر میکنن

👏👏👏👏👍👍👍

هیچ وقت زیاد مغرور نشیم  هیچ وقت کاری نکنیم ک دیگرون ناراحت بشن  هیچ وقت خدارو فراموش نک ...

میشه فهمید ولی نمیشه فهموند.....👍👍👍👍👍

بزرگترین درسی که گرفتم این بود ،هیچ موقع سادگی و بچگی نکنم توی زندگیم ،  و همه ی گناهایی که کر ...

👏👏👏👏👍