2777
2789
عنوان

نگران داداشمیم😭😭😭

440 بازدید | 47 پست

صبح رفت کلینیک کاشت مو با بابامم از ساعت هفت صبح 

بابام ساعت هشتونیم اینا اومد گفت گفتن کارش تا ۸ شب طول میکشه 

با اینحال ساعت ۲ طاقت نیوردیم بابام رفت یه سر زد 

گفتن هنوز کار داره 

ساعت هفت اینجا باشین 

ساعت هفت رفت گفتن یکساعت دیگه طول میکشه تا هشت طول میکشه 

بابام زنگ زد گفت کلینیک همه رفتن فقط نگهبان مونده 

گفتیم خوب برو طبقه ۵ که بردنش

زنگ زد گفت هنوز کارش تموم نشده

خودم شماره کلینیک رو گرفتم آقاهه گفت کاشت مو یک روزه معمولا ۱۴ یا ۱۵ ساعت طول میکشه نگران نباشین 

مامانم دیگه از استرس حالش بد شده هی صلوات میفرسته 

میترسیم اتفاقی افتاده باشه بهمون نگفته باشن😭😭😭😫😫

خدایا سپردمش به خودت نزار اتفاقی بیفته😫😫😫😫

برای خیلیا ۱۲ ساعته تموم شده بود چرا انقدر طول کشیده 😭😭😭😭

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

از استرس دیگه حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم 😭😭😭

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من صب رفت بعدازظهر اومد استرس چی دارین😒😒

میدونی تا دونه دونه موهارو بکارن چقد طول میکشه

😒😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

فک نکنم نگرانی لازم باشه.شاید واقعا طول میکشه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
وا خب بابات نميره تو ببينه چخبره؟

چرا دیگه طبقه پنجم کلینیک رفته گفتن طول میکشه 😭😭😭

از استرس دیگه حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم 😭😭😭

😒😒😒😒😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

فک نکنم نگرانی لازم باشه.شاید واقعا طول میکشه

نه پسر عموم و داییم زمانشون خیلی کمتر بود 🥺🥺🥺

نگرانی نداره

اخه اون تایمی که گفتن نشده