2777
2789
عنوان

حاملگی خارج رحم

4749 بازدید | 21 پست

سلام خانم هایی که حاملگی خارج از رحم داشتن لطفا بگید کی و چطوری فهمیدید این موضوع رو و علتش چی بوده

من هفته 6بارداری ام هفته بعد باید برم  سونو اول سمت چپم کمی درد دارم  البته نه مداوام 

میخواستم بدونم از علایم حاملکی خارج رحمه:؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین درد تخمدان طییعیه.وقتی باید نگران باشی که .شونه هات درد بگیره.یا موقع عطسه و سرفه شکمت درد بگیره و حتی موقع  دسشویی دردت بیاد.مگه سونو ندادی.الان معلومه که داخلع یا خارج رحمه

سلام عزیزم من بارداری خارج از رحم داشتم اول دچار درد شدید در سمت چپم شدم بعدش دچار لکه بینی بعد از لکه بینی چند روز که داشتم کشاله رانم دچار درد شد و وقتی رفتم سونو متوجه خارج رحمی شدم البته من لوله راستم مشکل داشت همینطوری اتفاق نمیفته نگران نباش عزیزم

من حاملگي نشدم ولي تو يه مجله زنانه خوندم كه زن يه تخمك آزاد ميكنه و بعد اون تقسيم به دوتا ميشه يكي بزرگتر يكي كوچكتر به خاطر اينكه مواد غذائي بيشتري تو بزرگتره باشه بعد وقتي اسپرم با كوچيكه لقاح انجام ميده كه خيلي نادره باعث اين مشكل ميشه

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
ببین درد تخمدان طییعیه.وقتی باید نگران باشی که .شونه هات درد بگیره.یا موقع عطسه و سرفه شکمت درد بگیر ...

نه اولین سونو برا یکشنبه هفته بعد برام نوشتن هفته هفت

نه درد شونه ندارم

ن توی بارداری داخل رحم هم درد هست عزیزم الکی فکر میکنی

واقعا برا فرزند اولم  برا 11سال پیشه اصلا یادم نمیاد

اصلا اون موقع نمیدونستم خارج رحمی اینا چیه الان با مطالعه زیاد استرس میگیرم

واقعا برا فرزند اولم  برا 11سال پیشه اصلا یادم نمیاد اصلا اون موقع نمیدونستم خارج رحمی اینا چی ...

ن عزیزم خیالت راحت

اینترنت واقعا افتضاحه

خارج رحمی کلی علایم داره

این درد تو بارداری داخل رحمیم حس میشه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
نه اولین سونو برا یکشنبه هفته بعد برام نوشتن هفته هفت نه درد شونه ندارم

نترس.وقتی درد نداری پس بدون داخل رحمه.خارج رحمی من بودم که نمیتونستم بع پهلو بخابم.بعدش تو هفته ۷ قلبش تشکیل شده.نگران نباش.من مطمعنم سالم دنیا میادش