2777
2789
عنوان

مصرف قرص اهن

5477 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من کم خونی داشتم و دوهفته پیش سرم برا کم خونی زدم دکترگفت دوهفته دیگه قرص اهنو شروع کن بخور روزی ۲تا 

قرص اهن ایرانیه حالا موندم روزی یکی بخورم یا دوتا شک دارم میترسم این مورد برا شماهم پیش اومده 

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم این قرص اهنو برام نوشته نمیتونم سرخود یچیز دیگه بگیرم

مگه از هفته هفته ی ۱۶ شروع نکرده بودی

که اینقدر کم خون شدی؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
منم تو آزمایشم ۱۱ بود   قرص آهن ایرانی نوشت  روزی یکی میخورم  بعدا کم کم یه روز ...

من ۸ونیم بود ۳روزه دارم قرص اهن ایرانی میخورم

سلام

اگر اطرافتون پزشک سنتی یا عطاری معتبر دارین، عرق آهن یا آب آهن بگیرین استفاده کنین

من دو هفته ای کم خونی که دکتر میگفت روزی چهار قرص اهن باید بخوری رو با اب اهن درمان کردم بدون هیچ عارضه ای

قرص خون دکتر تبریزیان هم پیدا کنین خیلی خوبه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
مگه از هفته هفته ی ۱۶ شروع نکرده بودی که اینقدر کم خون شدی؟؟؟

مصرف کردم نمیدونم چیشد یهویی کم خون شدم دکترم کلی تعجب کرده بود