2777
2789
عنوان

جاری پرده دوز

507 بازدید | 25 پست

بچه ها  من دو ساله عقدم یه جاری دارم دو تا نوه پسر به دنیا اورده فک میکنه چه کار بزرگی انجام داده خونواده شوهرمم انگار نوکرشن

جاریم خیلی بد دهنه و شنیدم با مردای غریبه دوسته و تلفنی حرف میزنه کارش سقط جنین و دوخت پرده غیر قانونی هست 

خونواده شوهرم ادمای ساده ای هستن و در برابر کار های جاریم سکوت میکنن حتی مادر شوهرم میفهمه دختره مشکل داره اما بخاطر نوه هاش اصلا چیزی بهش نمیگه

دختره خیلی خرجش بالاست تا بستون اومده خونه مادر شوهرم مونده حتی مادر شوهرم برای بچه اش شیر خشک و پوشک میخره 

دیروز خواهر شوهرم داشت لباساشون رو میشست حتی لباس زیرش رو

شوهرم دیشب باهاش بحثش شد و جاریم خیلی فوش داد اما امروز شوهرم خیلی راحت باهاش حرف میزد 

رفتار مادر شوهرم و شوهرم خیلی عصبیم کرده ......

خدایا منو همیشه ارومم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری پرده دوز 😥

خیاط؟؟؟؟؟

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

اسایش دو گیتی تفسیر این‌دوحرف است .به من جه به تو چه ....

اینکه جاریت چه کاری میکنه به خودش و اعمالش مربوطه .احساس میکنم حسودی میکنی بهش .

انقدر ارزش نداره که بخاطرش خودتو حرص بدی 

بزرگترین اقیانوس آرام است ،پس آرام باش تا بزرگترین باشی.

اینه که میگن هر کی با هم کفو خودش وصلت کنه ولی کو گوش شنوا؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

فكر كردم پرده ميدوزه ميخواى بگى بدم بهش پرده خونمو بدوزه يا نه🤫🤫🤫🤫

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔