2777
2789
عنوان

در د دل های کزت

156 بازدید | 16 پست

بچه ها  من دو ساله عقدم یه جاری دارم دو تا نوه پسر به دنیا اورده فک میکنه چه کار بزرگی انجام داده خونواده شوهرمم انگار نوکرشن

جاریم خیلی بد دهنه و شنیدم با مردای غریبه دوسته و تلفنی حرف میزنه کارش سقط جنین و دوخت پرده غیر قانونی هست 

خونواده شوهرم ادمای ساده ای هستن و در برابر کار های جاریم سکوت میکنن حتی مادر شوهرم میفهمه دختره مشکل داره اما بخاطر نوه هاش اصلا چیزی بهش نمیگه

دختره خیلی خرجش بالاست تا بستون اومده خونه مادر شوهرم مونده حتی مادر شوهرم برای بچه اش شیر خشک و پوشک میخره 

دیروز خواهر شوهرم داشت لباساشون رو میشست حتی لباس زیرش رو

شوهرم دیشب باهاش بحثش شد و جاریم خیلی فوش داد اما امروز شوهرم خیلی راحت باهاش حرف میزد 

رفتار مادر شوهرم و شوهرم خیلی عصبیم کرده ......

خدایا منو همیشه ارومم کن

مهره ی مار داره پس

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وقتی سلیطه باشی همه ازت میترسن، این خانمم راهشو پیدا کرده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خیلی تو کار دعا و جادو جنبله

چجوری سقط جنین انجام میده، تحصیل کرده ست یا ،،،،؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چجوری سقط جنین انجام میده، تحصیل کرده ست یا ،،،،؟

از اینکه به همه فهش میده افتخار هم میکنه میگه من جواب همه رو میدم 

نه بابا تحصیلش کجا بود دیپلم داره

خدایا منو همیشه ارومم کن
از اینکه به همه فهش میده افتخار هم میکنه میگه من جواب همه رو میدم  نه بابا تحصیلش کجا بود دیپل ...

پس چجوری پرده میدوزه؟ وردست استاد بوده؟

یا علی چه خطرناکه جاریت،زیاد جلو چشمش نباش😂 جدا از شوخی لابد آتو داره از خانواده شوهرت

اگر مادر شوهرم بهش چیزی بگه میترسه دیگه نزاره پسر و نوه هاشو ببینه 

خدایا منو همیشه ارومم کن