2777
2789
عنوان

نذر شیر

109 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دل.عزاداریاتون قبول

من برای فردا صبح نذر شیر دارم.برای بچه ها که میان همایش شیرخوارگان

تصمیم دارم ده کیلو شیر بگیرم یجوشونم شیرین کنم تو لیوان بریزم بدم بهشون بعد از مراسم

نظر شما چیه؟مقدارش مناسبه ؟شیر پاکتی بهتره یا همین شیرای کیلویی

ممنون میشم نظر بدید

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده

به نظر من شیر پاکتی بهتره...خودمم همینکارو کردم..شلوغه..بچه ها اذیت میکنن...لیوان ممکنه. بریزه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سلام عزیزم  عزاداری شما هم قبول باشه 

نذرت هم قبول ان شاءالله حاجت روا بشید 

مسلما گزینه اول 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من شیر پاکتی بهتره...خودمم همینکارو کردم..شلوغه..بچه ها اذیت میکنن...لیوان ممکنه. بریزه

اخه اولی بیشتر میشه

سلام عزیزم  عزاداری شما هم قبول باشه  نذرت هم قبول ان شاءالله حاجت روا بشید  مسلما ...

ممنون عزیزم.همچنین شما😘

اخه اولی بیشتر میشه

اهان من فکر کردم منظورتون از پاکتی شیر کوچیک نی داره...
پس گزینتون اون دوتاست به نظر منم همون فله ای بهتره..
قبول باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما حاجت گرفتین با این نذر ؟

بله..

خداروشکر .چند تا شیر نذر کرده بوده ؟

تعدادشو دقیق نمیدونم ولی یک جعبه از این شیر نی دار ها توی بین الحرمین پخش کردم