2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

363 بازدید | 25 پست

چیزی میدونین در موردش؟؟؟؟؟؟

بچه ها دختر داییم عکس رنگی گرفت بازم لوله هاش باز نشد 😔😔😔😔😔دکتر گفته اگه عمل نکنی باید بچه کشت کنی تا حامله شی کیست و تنبلی تخمدان داره کلا مشکلاتش زیاده کسی تجربه ای داره😑

آقایون درخواست دوستی ندین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لاپراسکوپی کردم ولوله هام بازشدن ولی باردار نشدم دوبار ای وی اف هم کردم نتیجه ای نگرفتم متاسفانه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بله يك عمل به نسبت راحته بيهوشي داره حدود يك هفته طول ميكشه خوب بشي البته از روز سوم خيلي بهتر ميشي

و به دخترداييت بگو عكس رنگي خيلي خيلي خطا داره من رفتم با بيهوشي گرفتم هردولوله بسته بود لاپرا كردم گفتن بازه

وای عکس رنگی خیلی بد منم دادم‌ولی لوله هام‌ بازبود میگن‌اگه خفیف باشه بسته بودنش با عکس رنگی باز میشه منم لوله هام‌مشکلی ندارن ولی کیست دارم 

خدا به منم بده چیزی ازخداییت‌کم نمیشه 
مشکل شما فقط بسته بودن لوله ها بود 

نه فقط اون نبود تنبلی تخمدان وپلی کیستیک هم هستم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مشكلت چيه؟

الان درحال حاضر تنبلی تخمدان وپلی کیستیک وضعیف بودن اسپرم

كجا اي وي اف كردي

همدان بیمارستان فاطمیه،،،البته دفعه اول مثبت شدم ولی تا ۸هفته بیشتر رشد نکرد وتو۱۱هفته فهمیدم وسقطش کردم،،،انتقال دومم یک هفته پیش منفی شد