2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست
من اگر بچه دار بشم بچم دختر باشه ميزارم نورا عاشقشم بچتون بسلامتي دختره يا پسر؟

دختره ک اسم دختر میخواد دیگه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا با اون عکسی که گذاشتی پروفایلت ازت بدم اومد  دلم خواست    

😱😱😱😱😂😂😂😂😂ینی الان منم ازت بدم بیاد

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
ولش کن عزیزم نظر مردم مهم نی مهم اینه که به دل خودت بشینه خب زیاد که بشه هرکس  پدر و مادرش فرق ...

من عاشق اسم رها بودم و هستم ولی میترسم بعد ها تو دختر پسر بودنش به اشتباه بیفتن بقیه 

😱😱😱😱😂😂😂😂😂ینی الان منم ازت بدم بیاد

خخخخ چرا اونو گذاشتی 

البته شوخی کردم خانمی

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

مگه با همه مطرح میکنی فقط خودتو شوهرت انتخاب کنید به دنیا اومد اعلام کنید

معلومه وقتی مطرح کنی همش یکی یه چیزی میگه اسمی پیدا نمیشه که همه موافقش باشن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
من عاشق اسم رها بودم و هستم ولی میترسم بعد ها تو دختر پسر بودنش به اشتباه بیفتن بقیه 

نه عزیزم   خیلیم قشنگ و خوش آوا هست 

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
هانا چجوریه بنظرتون

وای منم هانا رو دوست دارم معنی قشنگی داره یعنی امید و