2821
2789
عنوان

لپ تاپ

1963 بازدید | 20 پست

سلام من رشته امم نیاز به لپ تاپ داره الان که قیمت گرفتم  دیدم  خیلییییییییییییییییییییییییییی گرون  شده  

بنظرتون  لپ تاپ 2.3تومنی خوب هست ؟؟ 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسته به نیازت بگیر دست دوم تمیزم گیرت میاد

خب دسته دوم پول نفدخوابگاه میخواد

هم اخرش ادم استرش شو  داره بد در بیاد

فکر کنم لنوو به پول شما بخوره و تو این رنج قیمت از بقیه لپ تاپ های بهتری داره. تو دیجی کالا بزن لپ تاپ و بر اساس قیمت و امکانات مورد نظرت ببین کدوم لپ تاپ با شرایطت جوره، نظرات کاربرها رو هم میتونی بخونی تا راحت تر انتخاب کنی

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
فکر کنم لنوو به پول شما بخوره و تو این رنج قیمت از بقیه لپ تاپ های بهتری داره. تو دیجی کالا بزن لپ ت ...

این کارو کردم اما لنوو نمیخوام هم پول ندارم هم یه چیز خوب مسخوام

مونده مشخصات اون لب تاپ به کارت بخوره با نه میتونی ی دست دوم شو بگیری البته باید کارشناسی شه و ایرا ...

خب رشته ام با لپ تاپ خیلیییی کار داره 

مثلا برنامه نویسی 3ترم دارم 

پایگاه داده 

گارگاه رایانه

و خیلی چیزا دیگه  در نتیجه یه چیز خوب میخوام 

خب رشته ام با لپ تاپ خیلیییی کار داره  مثلا برنامه نویسی 3ترم دارم  پایگاه داده  گ ...

با اون مبلغ ی دست دوم خوب میتونی تهیه کنی به دیوار هم ی سر بزن ولی به شرط پول بده اول ی تعمیرکار ببینه اوکی داد بگیرش 

فکر کنم لنوو به پول شما بخوره و تو این رنج قیمت از بقیه لپ تاپ های بهتری داره. تو دیجی کالا بزن لپ ت ...

لنو فکر میکنم بد باشه نسبت به بقیه مارک ها