2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من دوران مجردی یک بار سونوگرافی دادم گفت وجود فولیکول های ریز در دو تخمدان مشاهده شد ولی هر ماه سر وقت پریود میشم الان که ازدواج کردم واسه اولین بار رفتم پیش دکتر گفت ب این چیزا توجه نکن سه ماه قرص فولیک اسید بخور و اقدام کن با نی نی بیا مطب

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فولیکول ریز متعدد یعنی تنبلی تخمدان، خب بهش می گفتی حالا شما یه سونو بنویس 😐😐😐😐 

گفت ب این چیزا توجه نکن برو اقدام کن مال قبل اون و استرس الکی ب خودت وارد نکن

خب قرص که میدن ولی نمیگن برو سه ماه دیگه بیا قرصم داد گفت ماه بعد باردار شدی بیا

اسید فولیک داد گفت اقدام کن من خوردم حالا تازه این ماه میخام اقدام کنم

منم تومجردیم گف تنبلی تخمدان داری دیگه محلش نذاشتم دکترم نرفتم بعدعروسیم بااولین اقدام باردارشدم هنو ...

جدی خداراشکر خواهر خودمم با کیست و تنبلی باردار شد البته اون پریود نمیشد چند ماه یک بار یک قرص بهش داد باردار شد ولی من پریودیام همه ماه ها میشه مرتب

منم تومجردیم گف تنبلی تخمدان داری دیگه محلش نذاشتم دکترم نرفتم بعدعروسیم بااولین اقدام باردارشدم هنو ...

دکترم بهم گفت تنها علت باردار نشدن استرس ریلکس باش و ب این چیزا اصلا اصلا توجه نکن