haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان عکس خودم | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 41 پست بچه ها من اخلاقم اصلا بد نیست و همه ی فامیل و دوست و آشنا دوسم دارنچهرمم بد نیست ولی انقدر شوهرم منو ندیده و دیگران ب چشمش قشنگ ترن فکر میکنم شاید من زیبا نیستم یا خیلی زنونه ام ودخترانه و ملوس نیستم الان عکس مو میذارم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/06/14 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 شوخی میکنی.... ب این قیافه میگی بد نیس؟ باین خوشگلی تا حالا همسرم یک بار هم ازم تعریف نکردههمیشه وقتی میگم ببین خانومت چ ناز شده ب مسخره می خنده وای جگرم میسوزه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 میشه دوباره بزاری🤗 آنلاین باش عزیزم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
elisaaa76 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 864 تا حالا همسرم یک بار هم ازم تعریف نکرده همیشه وقتی میگم ببین خانومت چ ناز شده ب مسخره می خنده وای ج ... خاک تو سرش.... کاش خودم پسر بودم میومدم میگرفتمت.... ولش کن اونو باو گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12001 یه عکس دیگه بزار که نوع ارایشت فرق داره چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12740 تا حالا همسرم یک بار هم ازم تعریف نکرده همیشه وقتی میگم ببین خانومت چ ناز شده ب مسخره می خنده وای ج ... خو چرا بهش میگی. بذار خودش متوجه تغیراتت بشه. منم دلم میخاد عکسمو بذارم. اما نت خیلی ضعیفه
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 خیلی نازی که.عزیزم اعتماد به نفس داشته باش دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 خاک تو سرش.... کاش خودم پسر بودم میومدم میگرفتمت.... ولش کن اونو باو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا حرف یکی از دوستامو زدی خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
iinegar عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 166 عکستو بزار ما هم بببنیم😎 اگه زندگی بهت یه ضربه زد یه لبخند😊بهش بزن بگو جوجه تمام زورت همین بود؟!!!!😝😝😝😝
iinegar عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 166 خیلی نازی که.عزیزم اعتماد به نفس داشته باش پس من نمیبینم😕 اگه زندگی بهت یه ضربه زد یه لبخند😊بهش بزن بگو جوجه تمام زورت همین بود؟!!!!😝😝😝😝