2777
2789
عنوان

چله باطل خانم ها

2548 بازدید | 14 پست

من جایی خوندم خانم ها به دلیل عادت ماهیانه چله و ذکرشون تو این ایام کاملا باطله مگه اینکه قرص بخورن تو این ایام. وضو گرفتن هم کاملا باطله تو این ایام. واقعا چله هامون باطلن؟! شاید واسه اینه نتیجه نمی گیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا خوندید این حرف رو؟😐

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

هیچکس نمیتونه من و شمارو محدود کنه که تو اون ایام خدا رو صدا نزنیم ، دعا نکنیم یا باهاش حرف نزنیم...خدا مثل بنده هاش تنگ نظر نیست که بگه برو با وقت قبلی بیا...اصلا اگه اینجوریه پس چرا من از چله هام حاجت گرفتم ، اونم چندبار؟

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد

📣📣مسئله چله نشینی خانمها در دوران عادت🌸

🌺🌱با سلام خدمت همه عزیزان ,سوالی که این روزها خیلی خانمها دارن از ما میپرسند که در دوران چله نشینی ایا به عادت ‏میوفتیم چله صحیح هست یا نه؟

👈🏻✨کلا در این دوران هیچ چیز قابل قبول نیست . شما باید در این مورد جلوی عادت خودتونو ‏بگیرید یا با قرص و یا با هر چیز دیگر.

☀️🍂اگر نمیتوانید جلوی عادت را بگیرید ختم شما قابل قبول نیست و هیچ راهی هم ‏نداره.کسانی هم که در قم یا هر جای دیگری از روحانی  گرفته تا. . . فتوا میدن که در هنگام عادت چله صحیح است,همش دروغی بیش ‏نیست و اصلا حرفشون صحیح نمیباشد.وقتی شما نمیتوانید در دوران عادت وضو بگیرید و وضوی شما باطل میشود. این یعنی چله ‏شما هم صحیح نیست.

کجا خوندید این حرف رو؟😐

بعضی چله ها بهتر پریود نباشن 

مثل همین چله من یتق الله 

من چون تنبلی دارم همون چهل روز چهل روز میشم 

خدا خواسته من همه چله هام به خوبی انجام بشه 😂🙄

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بعضی چله ها بهتر پریود نباشن  مثل همین چله من یتق الله  من چون تنبلی دارم همون چهل روز چ ...

هیچ منعی برای دعا و قران خوندن و مناجات با خدا در این ایام نیومده.فقط چله زیارت عاشورا حق شناس هست که اونم خود حاج آقا اینطور گفتند.وگرنه منع شرعی وجود نداره‌.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
هیچ منعی برای دعا و قران خوندن و مناجات با خدا در این ایام نیومده.فقط چله زیارت عاشورا حق شناس هست ک ...

دعا و مناجات و قران اره 

اما چله میگن پریود نباشی بهتر چون نمی تونی نماز بخونی وقتی پریودی 

همین می یتق الله واسه سوره طلاق ایه قران 

منم از جای معتبر نشنیدم که نباید پریود باشی 

بخواد اینجوری باشه جز کسایی که تنبلی تخمدان دارن یا یائسه هستن کسی نمی تونه چله بگیره 😁

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دعا و مناجات و قران اره  اما چله میگن پریود نباشی بهتر چون نمی تونی نماز بخونی وقتی پریودی&nbs ...

همینطوره.پس نتیجه اینکه اشکالی نداره چله گرفتن در این زمان ها.