2821
2789
عنوان

جریان امروز

146 بازدید | 22 پست

امروز ی جریانی پیش اومد تاالان گیجم اصلاا

چندماه پیش پرینت مکالمه های شوهرمو گرفتم ک دیدم ۲ یا ۳ روزه روزی چندبار ب این شماره زنگ زده

سیو ک کردم دیدم شماره ی زنیه عصبی شدم نتونستم خودمو نگه دارم باشوهرم دعوا و جروبحث کردم ک شوهرم گف این شماره ب من اشتباهی زنگ زده بود ومن هی زنگ میزدم میخواستم ببینم کیه😐باور نکردم اما مجبور شدم خودمو ب بیخیالی بزنم

ب اون زن هم پیام دادم ک اونم ادعا میکرد پاکه و اون ی خانم مشاوره هس و حتی یادش نمیاد شماره شوهرم بش زنگ زده بعد ک پرینت و فرستادم گفتم ها شوهرت بهم اشتبا اون زنگ میزد

ک ی ادرسی هم داد گفت مطب مشاورمه منم خنگم دیگ زدم ب بیخیالی و حتی نرفتم سمت اون ادرس ببین راست میگه یا دروغ شمارشم پاکیدم

تااینک امروز این شماره زنه بهم پیام داد اما اول نشناختم 

ی علامت سوال فرستاد گفتم شما گف اسمم فلانیه گفتم نشناختم و اینا و اونم‌گف خودتو معرفی کن منم بش گفتم خب تو پیام دادی

اخر رفت رو اعصابم بش گفتم نمیشناسم و مزاحم نشو و بای 

یکم دیگ پیام داد خب حالا اشتباه میشه نیاز نبود اینطور برخورد کنی منم گفتم مگ میشناسمت بخوام قهقه و خنده راه بندازم تومشکل داریا

گففت باورکن ادب نداری و خیلی خودتو بال میدونستی خواستم پایین بیارمت خلاصه خیلی عصبیم کرد منم زنگ زدم قطع کرد و بلاک کرد

رفتم توتلگرام دیدم اوه این همون زنس از عکساش فهمیدم دیگ قاطی کردم

با شماره دیگم بش پیام دادم و هرچی از دهنم درومد بش گفتم

حالا تاالان‌گیجم و اعصابم خورده نمیدونم قضیه ای این وسطه یا نه

دیگ مخم نمیکشه 

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

داستان پیچیده ایه

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.

آدرسی که بهت دادو یادت نیست؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
حتما یه چیزی هست!قبلش مشکوک نمیزد شوهرت؟

قبلش خیانت ازش دیدم

جلو ۱ سال پیش اما خیلی تهدید کردم و اونم شدید شرمنده شد اما بایکی دیگه بود 

ن این 

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋