2777
2789
عنوان

خواستگارم

460 بازدید | 21 پست

من خواستگارم رو دوست داشتم اما مدام اصرار داشت به قلیون کشیدن منم ردش کردم اما نیومد و رفته خواستگاری فامیل نزدیکم من ناراحت بودم خیلم ناراحت بودم مدام فکر میکردم اشتباه کردم من فکر میکردم حرفاش تناقض داره  الانم فهمیدم از کار اخراجش کردن_🤔🤔🤔

حال من خوب است اما تو باور نکن!

قلیون ک مشکلی نداره نمیفهمم سخت گیری رو

ولی اینکه تناقص تو حرفاش بوده و از کار بیگار شده رو باید جدی گرفت خوب کردی رد کردی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قلیون ک مشکلی نداره نمیفهمم سخت گیری رو ولی اینکه تناقص تو حرفاش بوده و از کار بیگار شده رو باید جد ...

خب بستگی داره دیگ بعضیا براشون مهمه

من گفتم از کنار اتیش رد شی دودش بهت بخوره تموم میکنم همه چیو

یعنی در این حد حساسم

خب بستگی داره دیگ بعضیا براشون مهمه من گفتم از کنار اتیش رد شی دودش بهت بخوره تموم میکنم همه چیو ی ...

😄😄اوههه ن بابا من پایم 😂

😑ولی دیگه مواد ن😓

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😄😄اوههه ن بابا من پایم 😂 😑ولی دیگه مواد ن😓

نه من اصلا قبول نمیکنم

بخصوص اینکه ورزشکاره بره سمت چیزی کلا نابود میشه

خودمم ورزشکارم میدونم چی ادم رو سرپا نگه میداره 

فقط بهش اصرار کردم که به ورزشش ادامه بده چون میدونم در این صورت همیشه سالم میمونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز