2777
2789
عنوان

معما سوال؟

116 بازدید | 15 پست

میگن خیلیا آرزوی مردن دارن جوابی برا اینجور آدما دارید لطفا همین الن اینجا بگید .

میگن دخترا اگه میکاپ یا همون آرایش نمیکردن خیلی زشت میشدن  درسته یا نه؟چرا؟

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

اولی:صبر کن وقتش برسه چون بخوای نخوای میبرنت،دومی هم خیر،چون همه زشت نیستن. 

کاش یوزارسیف میومدعباشورومنم مینداخت بعدکه برمیداشت من لاغروخوش هیکل میومدم بیرون باگریه میگفتن:"بامن چه کردی یانبی؟  دنبه هایم کو؟"          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی اهل میکاپ یا ارایش زیاده که چهره واقعی خودش و قبول نداره .. و اعتماد ب نفس پایینی در مورد زیبایی ظاهرش داره 

و این موضوع بخیلی جهات از نظر روانشناسی بر میگرده نمیشه هم فقط گفت ب این دلیله

خیلی از خانوما ،کمبود هاشون و با ارایش و ... میپوشونن

و دلایل زیاد دیگه

هرکس به جهاتی و دلیلی😊 

کسی اهل میکاپ یا ارایش زیاده که چهره واقعی خودش و قبول نداره .. و اعتماد ب نفس پایینی در مورد زیبایی ...

مرسی خوب بود

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

جواب دومی، چون معمولا ارایش میکنن چشما عادت کرده وقتی بدون ارایش می بینن میخوره تو ذوقشون ، درحالیکه چهره مث بقیه ست فقط چون مردا رو ما با عادت ارایش نمی بینم و معمولی می بینیم فک میکنیم دخترا زشتن بدون ارایش

جواب اول: دوست دارم زندگی کنم نمی خوام بمیرم جواب دوم:من هیچ وقت آرایش نمی کنم یه رژ و یه ضد آفتاب& ...

خب همينم ارايشه ديگه😆

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
نه ضد آفتاب لازمه. روزای ابری بیشتر واجبه چون اشعه خورشید چند برابر می شه

نمى دونم من تا حالا نزدم 😕 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️