2777
2789
کمه ؟؟؟کی گفت کمه؟؟؟؟ نه خیلیم خوبه کسی که قدرت بدنی بالایی داره نشون از سلامت ماهیچه ها و استخوانه ...

يعني دختراي اينجور زياد هس؟

اخه من مثلا با داداشمم مچ ميندازم زورم بيشترشه حس ميكنم يجوريه كه مثلا فقط خودم اينجورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

يعني دختراي اينجور زياد هس؟ اخه من مثلا با داداشمم مچ ميندازم زورم بيشترشه حس ميكنم يجوريه كه مثلا ...

آره من خودم از اول قدرت بدنیم بالا بود بهدم ک رفتم بدنسازی و فیتنس و اینا الان اندازه یه مرد جوان توانایی بدنیم بالاست خیلیم خوبه کمر درد و پادرد و فلان فلانم نمیگیرم در پیری

🧚‍♀️
آره من خودم از اول قدرت بدنیم بالا بود بهدم ک رفتم بدنسازی و فیتنس و اینا الان اندازه یه مرد جوان تو ...

ببين من جوريم كه يه ادم ٨٠ كيلويي ميتونم بلند كنم😢

تو هم اينجوري؟يا كمتره 

ببين من جوريم كه يه ادم ٨٠ كيلويي ميتونم بلند كنم😢 تو هم اينجوري؟يا كمتره 

الان آره چون هالتر میزنم ۸۰ هست بیشترم میتونم ولی نمیکنم خودم

پرس پا ۴۵۰ رکورد دارم 

قبل اینکه ورزشو شروع کنم نه 

بلند کردن منظورت از زمین گندنه یا مثل هالتر بلند کنی ببری رو سرت؟اگه از زمین کندنه که خیلیا میکنن اینکارو چیز خاصی نیست 

🧚‍♀️

اسی خیلی خوبه منم عین توم ...ولی برو خودت نیار زورت بیشتره....من اشتباه کردم...جاریم یه ادم ضعیف و بی دست پا...مادرشوهرم تغیرر دکور میداد من و شوهرم کنسول تی وی و هرچیز سنگین برمیراشتیم ..جاریم اصلا نزدیکم نیومد.مادرشوهرم همون اول گفت چ زورت زیاده...‌اخرشم از اون تشکر کرد ک چقد خسته شدی و زحمت کشیدی..من اونموقع گفتم چ ادم بیشعوریه...درصوزتیکه اگه اگه عقل الانو داشتم مث اون میکردم....توم خودتو بزن ب زور نداری  وگرنه عین اسب ازت کار میکشن...زن باید لوند و ظریف باشه

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
الان آره چون هالتر میزنم ۸۰ هست بیشترم میتونم ولی نمیکنم خودم پرس پا ۴۵۰ رکورد دارم  قبل اینک ...

٤٥٠ خيليه

ببخشيد ميپرسم ساق پاتم خيلي بزرگ شده با اين تمرين؟

مثل هالتر تا ٦٠ ميتونم بلند كنم از زمين كندن ٨٠

ببين من جوريم كه يه ادم ٨٠ كيلويي ميتونم بلند كنم😢 تو هم اينجوري؟يا كمتره 

من جوریم ک دسته جارو برقی میشکونم😅🤦‍♀️

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔