2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست
آخه سارای عزیز خودت یادمه این مشکل  رو واست پیش امده قبلاو تو هم خیلی واست مهم بود

من اصلا تورو نمیشناسم

من تو زندگیم خیلی اتفاقات تلخ زیادی افتاده

اما همیشه شادترین ادم هر جمعی بودم و هستم

هیچوقت نذاشتم هیچ مشکلی داغونم کنه

I am a queen because I have a cute mad king

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه ورت ولش کن حق و حقوقتو بدا اگر مرد تشدیف داره بعد بره گمشه سگ خر الاغ نره خر یابو

تو حرف گفته طلاق  اما طلاق هم نمی‌ده کلا هیچ کاری نمیکنه 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من اصلا تورو نمیشناسم من تو زندگیم خیلی اتفاقات تلخ زیادی افتاده اما همیشه شادترین ادم هر جمعی بود ...

من خواننده خاموش بودم تو یه تاپیک که شما یه زمانی میخواستی جدا بشی اما این امضات خیلی کمکت کرد 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
تو حرف گفته طلاق  اما طلاق هم نمی‌ده کلا هیچ کاری نمیکنه

مهریه هیچ نفقه بذار اجرا گلم نفقه سفت و سخته یه ساله ولت کرده ماهی سیصد چهار صد تومن خودت حساب کن😊

گلم هیچ مردی دادخواست طلاق نمیده چون دادگاه میگا اول مهریه شو تکمیل بده بعد حکم طلاق میدیم😊مگر اینکه تو حلال کنی نری حلال کنی بزنم نصفت کنم😐

و دیگر هیچ...

من خواننده خاموش بودم تو یه تاپیک که شما یه زمانی میخواستی جدا بشی اما این امضات خیلی کمکت کرد 

من قصد جدایی نداشتم هیچوقت فقط داغون بودم چون عاشقم

اما خیلی زود با کمک امضام سرپا شدم

جالب شد برام امضام رو از کجا میشناسی😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
مهریه هیچ نفقه بذار اجرا گلم نفقه سفت و سخته یه ساله ولت کرده ماهی سیصد چهار صد تومن خودت حساب کن😊 ...

خیلی وقته اجرا گذاشتم اما اونم نمی‌ده 

گلاره جان انشاالله بری سر زندگیت چون کار به قانون بیفته به راحتی گفتنش نیست وقتی طرفت خیلی زرنگ باشه و از هیچی نترسه 

چند وقته دیگه خودم ممکنه درخواست طلاق بدم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
چرا انقد زود

نمیدونم شاید هم مامانم حق داشت اخه ما 6تا بچه بودیم ومامانم 37سالش بود وبابام ادم مسنی بود فاصله مابچه ها یه سال یه سال بود دست تنها خیلی سختش بود هیچکی کمکمون نکرد ن دایی ن عموی ن فامیلی همش مامانم رو زمین کارمیکرد کشاورزی میکرد شاید ازعهده خرج ومخارجمون برنمیومد واسه همین گذاشت زود متاهل بشیم تو یه محیط بدی بودیم وقتی یه دختر بابا نداره ب چشم دیگه ای نگاش میکنن عزت واحترام پیش هیچکی نداره عزت واحترام با باباش دفن میشه

خیلی وقته اجرا گذاشتم اما اونم نمی‌ده  گلاره جان انشاالله بری سر زندگیت چون کار به قانون بیفته ...

برا مهریه شاید حکم جلب ندن ولی برا نفقه صد در صد میگیرنش یعنی چی؟

نه گلم من برنمیگردم خدا نکنه باز خر شم برگردم

و دیگر هیچ...

اولین باری ک با ی پسر حرف میزدم نامزد اولیم بود دروع گو از اب در اومد...بهم زدم..خیلی سختم بود..خیلی...با اینه میدونستم بدرد نمیخوره...از اون روزا اولین بار بود ک بزرگشدن و سخت شدنو یاد گرفتم....

اولین باری ک شوهرم اومد خاستگاری اومد جلو گل رو داد دستم سر ب زیر اروم گفت بفرمایین این برای شما.....

اولین باری ک جلوگیری ول کردم و علایم داشتم توهم بارداری زدم بیبی منفی شد...دلم شکست😢......

اولین باری ک برگه از خونم مثبت شد جیغ زدم

اولین باری ک داشتمخاله میشدم تا ته اتاق عمل دوییدم گفتم برگرد....حتما خالشی نه...گفتم اره...

اولین باری ک با مادر شوهر و خواهر شوهرم دعوامون شد شستمشون....

اولین باری ک اشک بابام دیدم عقد ابجی اولیم بود....

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
اولین خاطره ای که همیشه یادمه مال پیش دبستانیمه . یه معلم داشتیم خانوم فرید منش من عاشقش بودم روز آخ ...

منم اولین بارداریم سقط شد خیلی توذوقم خورد یکم افسرده شدم اما خداروشکر 4ماه بعد بااولین اقدام خدابهمون یه پسردادخداروشکر واسه سقطم بیبی چک نزدم اما واسه دفعه دوم شب بیبی چک خریدم تاصبح خوابم نمیبرد خودم حس میکردم باردارم اما بابیبی چک میخواستم مطمئن شم وقتی ۴صبح شد انجام دادم شوهرمم شبکاربود دائم اس میداد انجام دادی منم گفتم باید بیای خودت ببینی اومدبهش نشون دادم اینقدخوشحال شدکه حدنداشت

من قصد جدایی نداشتم هیچوقت فقط داغون بودم چون عاشقم اما خیلی زود با کمک امضام سرپا شدم جالب شد برا ...

می‌دونی وقتی قصد جدایی نداشتی چون تو اون رابطه طرفت اجازه صحبت کردن اجازه اینکه تو هم تصمیم بگیری  و داده 

من حتی اجازه صحبت کردن هم نداشتم 

اون داره خودش یه سرفه تصمیم میگیره 

من خیلی تلاش کردم نصف سایت میدونن چقدر تلاش کردم من اما واقعا اون یه قدم برنداشت 

خودت گفتی عزیزم تو یه تاپیک یه دوستی که اون پربازدید شده بود بعد یه چیزی گفتی کلا تاپیک حول محور تو چرخید 

نمی‌خوام اصل موضوع رو بگم خدایی ناکرده ناراخت بشی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
برا مهریه شاید حکم جلب ندن ولی برا نفقه صد در صد میگیرنش یعنی چی؟ نه گلم من برنمیگردم خدا نکنه باز ...

دادن اما پیداش نکردیم شکایت ترک انفاق کردیم بعدش 

یه ماه پیش یه تومان فرستاده بود به حساب پدرم نمی‌دونم شماره حساب پدرم رو از کجا آورده بود اصلا 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏