2777
2789

عب نداره عادیه مال منم درد میکرد

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عب نداره عادیه مال منم درد میکرد

عزیزم خدا حفظشون کنه برات...بچه های گلت رو 

ی سوال دارم با اجازه استارتر شما ارث دوقلویی داشتی یا همینطور شانسی دوقلو شد😃

خیلی بی عارم بخدا بچم تازهد4 ماهشه ...فکر اینم ک چند سال دیگ بچم چی میشه یعنی دوقلو میشن.خیلی دوس دارم دوقلو با اینک میدونم سخته بزرگ کردنشوک

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
بله کشیدنیه

نگران نباش ...بکشی درست میشه.گن تا نکشیده بودم ی سمتش ک گره بود ادیت میکرد میخواستم بهلو بخوابم نمیتونستم حس میکردم پوستم پاره میشه الان

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
عزیزم خدا حفظشون کنه برات...بچه های گلت رو  ی سوال دارم با اجازه استارتر شما ارث دوقلویی داشتی ...

برای قاون جذب زدم تیکر رو😂😂😂😂فعلا فقط همون یک دونه دختر رو دارم

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
برای قاون جذب زدم تیکر رو😂😂😂😂فعلا فقط همون یک دونه دختر رو دارم

خدا نکشتت..😂

انشاالله ک خدا بهت بده دوتا گل پسر واقعی بشه تیکرت

خدا نکشتت..😂 انشاالله ک خدا بهت بده دوتا گل پسر واقعی بشه تیکرت

😂😂😂😂مرسی از دعای خوبت عزیزم🥰🥰🥰🥰

خدا ب توام دوقلو بده گلم😘😘😘😘

😂😂😂😂مرسی از دعای خوبت عزیزم🥰🥰🥰🥰 خدا ب توام دوقلو بده گلم😘😘😘😘

☺🌹ممنون