2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

101 بازدید | 8 پست

سلام به همگی .من چندوقت بود دل درد ومعده درد داشتم دیروز توسونوگرافی متوجه شدم سنگ کیسه صفرا دارم باید جراحی کنم ولیییی خیلی میترسم کسی هست بتونه دلداریم بده همش گریه میکنم ازترس .هرکی چنین تجربه ای داشته بیاد بگه عملش چه جوریه وکدوم دکتر جراحیش کرده توکدوم بیمارستان من تهرانم مرسیییی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

چن روز پیش خالم کیسه صفراشو درآورد مال اون پر سنگ و شن بود و داغون شده بود دیکه...سه تا سوراخ میکنن رو شکمت  سنگها رو خارج میکنن.. مال خالم یه برش بزرگترم بوده چون میخاستین. کیسه شو ور دارن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش نصف فامیل ما کیسه صفراشون رو جراحی کردن،خیلی هم راحت راحته ،از بچه ۱۵ ساله داریم تو فامیل ...

واقعا ؟؟؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من دوبار سزارین شدم اینقداسترس نداشتم که الان دارم 

عزیزم شما چیکار کردین؟؟  منم صفرا پر از شن و سنگ شده خیلی میترسم 😑

سلام عزیزم انشالله بلادورباشه ازتون من فعلا هیچی همونجوریم شمادردم داری ؟الانم که تواین وضعیت کرونا عمل نمیشه کرد،شماتهرانی؟؟

سلام عزیزم انشالله بلادورباشه ازتون من فعلا هیچی همونجوریم شمادردم داری ؟الانم که تواین وضعیت کرونا ...

بله تهرانم ، یعنی بخاطر کرونا عمل نمیکنن الان ؟

من درد ندارم ، یوقتایی خیلی کم معده دردمیشم 

دکتر به شما چی گفته ؟ دارو نمیدن ؟ سنگاتون چقدیه؟

کبدتونم چربه ؟

بله تهرانم ، یعنی بخاطر کرونا عمل نمیکنن الان ؟ من درد ندارم ، یوقتایی خیلی کم معده دردمیشم  ...

من فعلا درد ندارم دارو نداره فقط تنهاراحش جراحیه الان اصلا انجام نمیدن من نه کبدم چرب نیست