2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی من ایندفعه نمی خوام بی حس شم

چرا؟!!!!

بیهوشی میخوای؟

من بیحسی انتخاب کردم مشکلش چیه خواهشن بگو ممنون

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
انشاا... صحیح و سالم بچه تو بدنیا بیاری تروخدا برا منم دعا کن منم بچه دار بشم دل گرفته ام 

حتما میشید.من هم ۲بار سقط داشتم و بعدش رفتیم مرکز ابن سینا.اونجا درمان شدیم

چرا؟!!!! بیهوشی میخوای؟ من بیحسی انتخاب کردم مشکلش چیه خواهشن بگو ممنون

سر یچه اولم بی حس شدم.اصلا دوست نداشتم.البته هرکس فرق می کنه بااون یکی.ولی من بعدش شدیدا لرز داشتم.حین عمل هم خیلی کلافه بودم.چون سابقه کمردرد هم داشتم خیلی بدتر شدم

آره ولی من ایندفعه نمی خوام بی حس شم

اتفاقا من بی حس شدم و راضی بودم . تصمیم داشتم بیهوش بشم ولی تو اتاق عمل به خاطر تنفس پایینم منو اسپاینال کردن ..ولی بعدش که اومدم خونه تا پنج شش روز واقعا درد داشتم ...از درد حتی رو تختم هم نمیتونستم بخوابم...رو مبل میخوابیدم 

💕 دنیام دخترمه 💕
اتفاقا من بی حس شدم و راضی بودم . تصمیم داشتم بیهوش بشم ولی تو اتاق عمل به خاطر تنفس پایینم منو اسپا ...

میگم که آدما باهم فرق دارن.به نظرم‌تنها حسن بی حسی اینه که اون لحظه بچرو می بینی

تاریخ زایمان من تو ان تی ۱۹/۸ بوده

بنظرتون میتونم ۸/۸/۹۸ سزارین بشم؟

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"