2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده تورو خدا برا حال دلم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا نگران نباش از ته دلت بسپار به خدا.من میدونم خیلی خیلی برای یه مادر سخته که بچشو ببره بیما ...

ایشالله که همیشه سالم باشه فرزند گلت .

خیلی خیلی سخته امروز مرگ رو جلو چشمم دیدم وقتی با چشمش ور میرفتن 😞

محتاج دعاتونم

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
نذر حضرت علی اصغر و حضرت رقیه امام حسین کن انشاالله حاجت روا میشی عزیزم. نذر کن سالم آوردیش خونه تا ...

من نوکر امام حسینم 

حتما اکه اقا ببینه منو

چشم حتما

ایشالله که همیشه سالم باشه فرزند گلت . خیلی خیلی سخته امروز مرگ رو جلو چشمم دیدم وقتی با چشمش ور می ...

چقدرمن میفهممت.منم دوتاسقط داشتم.الان باردارم.دلم کباب شداینجوری گفتی.ان شالله خوب میشه به حق علی اصغر

چقدرمن میفهممت.منم دوتاسقط داشتم.الان باردارم.دلم کباب شداینجوری گفتی.ان شالله خوب میشه به حق علی اص ...

ایشالله صحیح و سلامت میاد بغلت بچت .

تو پاکترین موجود دنیا رو تو شکمت رو داری تورو خدا برام دعا کن

ایشالله که همیشه سالم باشه فرزند گلت . خیلی خیلی سخته امروز مرگ رو جلو چشمم دیدم وقتی با چشمش ور می ...

واییییی خدااشکم دراومد 😭😭یاددخترگلم افتادم که برای سوند زدن بهش بچم مثل ابربهار گریه میکرد و منومیخواست ولی ازبس بی تابی کردم منوبیرون کردند.قربون دلت برم الهی.الهی به حق امام حسین خدادلتوشادکنه

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
واییییی خدااشکم دراومد 😭😭یاددخترگلم افتادم که برای سوند زدن بهش بچم مثل ابربهار گریه میکرد و منومی ...

الهی بمیرم

خدا هیچوقت بچه ها رو مریض نکن

تورو خدا برا دخترم خیلی دعا کن خیلی محتاجم بهش