2777
2789

منطقی باشی تو سن بالا بالاخره یکیتون فوت می کنه و اون یکی تنها میشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا اینجوری نگو..اصلا بهش فکرم نکن..تنهایی اونقدر سخته که فکرشم نمیکنی...بعضی مشکلات همراش بوجود میاد که مغزت هنگ میکنه..از خدا بخاه یه کیس خوب سر رات قرار بده و بتونی ازدواج کنی..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
توروخدا اینجوری نگو..اصلا بهش فکرم نکن..تنهایی اونقدر سخته که فکرشم نمیکنی...بعضی مشکلات همراش بوجود ...

اوممم سخته واقعا.

ولی یه جورایی امیدمو ازدست دادم.

اخه اکثرا موردایی که واسه ازدواج معرفی میشن انگار به درد نمیخورن. ادم فکر میکنه بهتره مجردی ادامه ب ...

میفهمم چی میگی.من که خودم حوصله ازدواج ندارم ولی واگذار کردم به خدا .هر وقت خودش صلاح میدونه

بسم الله الرحمن الرحیم

فکرنمیکنم ...

همونقدر که یه ازدواج بد سخته...

یا یه زوج خوب که یکیشون زودتر میمیره سخته

یا... والدین سالمند و تنهایی وه دور از بچه هان سخته

اینم یه جور سخته

چیزی که آدم هارو اذیت میکنه حسرته

آدما حسرت تجربه های نکرده رو دارن و کارهای نشده رو

اونه که سخته

اره خیلی سخته خاله من مجرده و ازدواج نکرده اونو که میبینم دلم میخواد زودتر ازدواج کنم تا مثل خالم تنها نباشم خیلییییییییی سخته براش ......

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤
اوممم سخته واقعا. ولی یه جورایی امیدمو ازدست دادم.

نه ..هیچ‌موقع امیدتو از دس نده..فقط یه ذره واقع بینانه به زندگی نگاه کن..هیچ آدمی بی عیب نیس حتی خودت..

چن سالته گلم؟؟

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍