talllla مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عنوان خانما بیاین عکس پسرمو بزارم😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 33 پست نه ماهشه.تنها دلخوشیم بچه هامن .حیف بچه هام بی پدر بزرگ بشن😢 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/06/13 | 22:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 ای بابا☹خب بچها چی پیش من 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 توی بیست و یک سالگی اخه طلاق چرا اعتیاد خیانت..شکاک بددل،مشکل اعصاب و روان.زندگی با پدرشوهر،خسیسی،دست بزن با چاقو 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم