شما مركزي رو ميشناسين كه فقط كلاس يوگا بارداري داشته باشه ،سمت شمال شرق و شمال تهران؟ من مثلا موسسه نيلو معظمي رفتم امروز كه ميگن بايد هم كلاس تئوري رو شركت كني هم يوگا ،من فقط يوگا تك ميخوام اگر جايي ميشناسين ممنون ميشم معرفي كنين
این یوگا و پیلاتس خعلی خوبه ها منم باردار بشم حتما میرم
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره خيلي خوبه ،چون عضلات تو بارداري خيلي گرفته ميشه كلي كمك ميكنه ،انشالله عزيزم هروقت ميخواي خدا به ...
جووون مرسییی😘😘🥰🥰🥰
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم