2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

79 بازدید | 11 پست

سلام

ما توی آپارتمان زندگی میکنیم که متاسفانه طبقه بالایی ما یه خانواده هستن که مدام با ایجاد سر و صدا و کوبیدن به سقف ما رو اذیت میکنن و خانمه میگه همینه که هست نمیتونین تحمل کنین بفروشین برین!!!

یه پسر بیش فعال داره که لحظه‌ای فرصت استراحت به ما نمیده زنه هم از اون بد دهنها و بی‌خانواده‌هاس موندیم با اینها چکار کنیم لطفا اگه چیزی به ذهن‌تون میرسه یا تجربه مشابهی داشتین راهنمایی کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفروش برو دنیا دو روزه نباید از اول به روش می اوردی که لج کنه

همون اولین بار خیلی محترمانه بهش گفتیم میبینم میگه نمیتونین تحمل کنین برین ویلایی بخرین!

چقدر بي فرهنگن  نميشه شكايت كنيد؟؟؟

اتفاقا صبح رفتم کلانتری سوال کردم گفتن از این موارد خیلی داریم شکایت کنید پیگیری میکنیم

گفتم شاید راهی دیگه وجود داشته باشه

همون اولین بار خیلی محترمانه بهش گفتیم میبینم میگه نمیتونین تحمل کنین برین ویلایی بخرین!

بهش ميگفتي شعورت نميرسه چطوري تو آپارتمان زندگي کني من برم ؟؟ بخدا آدماي اين مدليو نبايد با احترام باهاشون رفتار کرد چون فک ميکنن خيلي آدماي مهمين بدتر زبونشون دراز تر ميشه

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
بهش ميگفتي شعورت نميرسه چطوري تو آپارتمان زندگي کني من برم ؟؟ بخدا آدماي اين مدليو نبايد با احترام ب ...

بخدا دقیقا همینطوره

اشتباه کردم باید همون بار اول شکایت میکردم

دیشب مهمونی داشتن از ۸ شب بالا و پایین پریدن بحدا تا ۱۲.۵ شب

اتفاقا صبح رفتم کلانتری سوال کردم گفتن از این موارد خیلی داریم شکایت کنید پیگیری میکنیم گفتم شاید ر ...

راه ديگه همين كه تذكر بدين كه انگار جواب نداده 

از طريق قانون پيگيري كنيد أنشالله مشكل تون حل بشه

خدایا شکرت 🙏🏻
راه ديگه همين كه تذكر بدين كه انگار جواب نداده  از طريق قانون پيگيري كنيد أنشالله مشكل تون حل ...

زنه بی شعور تر از این حرفهاس که تذکر روش تاثیر بذاره

میگه من تو کتاب روانشناسی خوندم که بچه رو باید تا ۷ سالگی ول کنی بازی کنه و مانعش نشی

زنه بی شعور تر از این حرفهاس که تذکر روش تاثیر بذاره میگه من تو کتاب روانشناسی خوندم که بچه رو باید ...

وا بدبخت يه جمله شنيده نفهميده معنيش چيه 

خدایا شکرت 🙏🏻
وا بدبخت يه جمله شنيده نفهميده معنيش چيه 

معلومه بیسواده

بهش گفتم خانم با فرض محال این چیزی که شنیدی درست باشه ننوشته بود که روی سر مردم نباید بذاری بازی کنه؟!