2777
2789
عنوان

توجه همسرتون تو جمع چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
شوهر منم تو خونه مثل پروانه همش دورم میچرخه تو جمع بی تفاوته نه که بی احترامی کنه ولی کلا تو جمع انگ ...

خوشبحالت ما همیشه انگار دوست معمولی هستیم اصلا حرفی برای گفتن نداریم داشته باشیمم اخرش دعواس هیچ نقطه نظرمشترکی ام نداریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن وشوهرابی ک هردو شاغلن خوب چون دیرهمو میبینن توخونه بیشتر به هم.توجه میکنن ولی خانمایی ک خانده دارن و باشوهراشون از صب تاشب تو حلق هم دیگه ان طبیعی ک تو مهمونی وقتشونو بابقیه بگذرونن بنظرم درسته زن وشهرن ولی خوب بیست چاری باهم بودنم یجوریه مخصوصا مرداک یه مدتی باید احساس تنهایی کنن بعد تازه مستاق شن بگن عه  من زن داشتنما  خانووووم خانوم کجایی

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)

زیاد سخت نگیر وقتی حس کنه که میخوای بهت توجه کنه بیشتر بی تفاوت میشه تو جمع.ولی خودت با جمع بگو بخند کنی با اونم عادی رفتار کنی یا ازش فاصله بگیری اون بیشتر توجه میکنه به نظرم.نمیگم قهر کن.یه جوری رفتار کن که حس نکنه محتاج توجهشی

زن وشوهرابی ک هردو شاغلن خوب چون دیرهمو میبینن توخونه بیشتر به هم.توجه میکنن ولی خانمایی ک خانده دار ...

کدوم مرد شاغلی 24 ساعت خونه است حتی اگر خانوم خونه شاغل هم نباشه 24 ساعت تو حلق هم نیستن عزیزم😁

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
خوشبحالت ما همیشه انگار دوست معمولی هستیم اصلا حرفی برای گفتن نداریم داشته باشیمم اخرش دعواس هیچ نقط ...

پس دلت به چی خوشه خواهر😓

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕