2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم شده گاهی اوقات خوابایی دیدم و اتفاق افتاده.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من دیدم‌۱هفته بعدش اتفاق افتاد بیشترم‌مرگارو میبینم 

اره..مامانم هم میبینه اکثرا😟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

اره من تو خواب دیدم مامان بزرگم فوت کرده صبحش زنگ زدن گفتن فوت کرده

خواب دیدم عمم بارداره دخترم هست ابجیم زنگ زد بهش گفت اره من نمیخواستم ب کسی بگم باردارم  و چندماه بعد جنسیت دختر شد 

پدرم تعریف میکرد دوم ابتدایی که بود خواب دید مادرش افتاد تو دره پشت خونشون سرش خورد به سنگ و مرد

۱۰ سال بعد تو روز عاشورا دقیقا مادر بزرگم به همین شکل فوت کرد

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند
ی ماه قبل ازدواجم با همسرم خوابشو دیدم اسمش مشخصاتش چطوری ازدواج میکنیم تاریخش تولد اولین بچه مون ج ...

قبلش شوهرتو فقط توی خواب دیده بودی؟

اره من تو خواب دیدم مامان بزرگم فوت کرده صبحش زنگ زدن گفتن فوت کرده خواب دیدم عمم بارداره دخترم هست ...

خدارحمت کنه مامابزرگتو🙏

پدرم تعریف میکرد دوم ابتدایی که بود خواب دید مادرش افتاد تو دره پشت خونشون سرش خورد به سنگ و مرد ۱۰ ...

اوووه😦

خوشبحالت😣

ممنون. بعضی وقتا بیشتر از  این خابا میبینم بعضی وقتا کمتر. ولی نمیدونم دلیلش چیه.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز