2777
2789
عنوان

کممممک 😐

128 بازدید | 17 پست

دوتا پسر دارم کوچیکه 7سالشه خیلی لاغره وشکمو هرنیم ساعت میگه گشنمه دیگه نمیدونم ازدستش چیکارکنم چشاش ومیبنده میخوابه تا بیدارمیشه میگه گشنمه شام میخوریم میریم مهمونی میرسیم اونجا میگه گشنمه اصلا این گشنمه ازدهنش نمیفته چیکارکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرم داره انگار😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
نبردمش 😐

حتما ببر.این ممکنه از بیماری باشه.شاید انگل داره ک هم زیاد میخوره هم لاغره

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

ساعت 1نهار خوردیم ساعت 2میوه خورد ساعت 2ونیم خوابید الان بیدارشده میگه مامان زود باش دارم ازگرسنگی میمیرم رفت سراغ قابلمه درش وباز کرد نشست داره میخوره 

کلافم کرده میریم مهمونی خجالت میکشم

عزیزم چرا خجالت بکشی بچه س خب.. اگه خیلی معذب میشی براش لقمه بگیر بذار تو کیفت ....منم دخترام 7 سالشونه خجالتی نداره ک گشنه بمونه برا سلامتیش بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز