2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاد بری هر چا بری قبول می کنن 

اگه بحوای بیمه حساب کنن نسخه می خوان

بگو حرکاتش کم شده می خوام چک کنم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
برای منم ۲ روزه کم شده میگم شاید چون میرم بیرون و خیلی خسته م بخاطر همین نمیفهمم برو بیمارستان اور ...

برا من برعکس وقتایی که میرم بیرون پیاده روی میکنم حرکاتش خیلی بیشترمیشه

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

من چند ذوز نی نی اینجوریه داشتم دق میکردم. امروز رفتم بهداشت صدای قلبشو بشنوم همین که ماما دستشو گذاشت رو شکمم سریع دو تا لگد محکم زد زیر دستش😐ماما گفت این آرومه؟ 😑🙁صدای قلبشم خداروشکر مرتب و خوب بود😍🤭خوشحال و خندان برگشتم❤️😍

🖤