2821
2789
خوب پس عزیزم اشکال نداره...گلم فکر میکنم فقط خود سوره را نباید خوند...چون خودم یبار برام این اتفاق ا ...

سرچ کردم بعد از خوندش باید سجده کنی اگه از تلویزیون بشنوی اگه پخش زنده باشه سجده واجبه اگه زنده نباشه واجب نیس

همسرم دلیل من است. 💜🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@golfam54     @my_princess_prince     @یـکتاا٧٠     @malihhm ...

سـلام عزیزم ممنون 

تا کی وقت داریم من جز٢رو میخونم البته الان پریودم پاک بشم بعد ان شاالله

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
عزیزم تا پایان روز عاشورا بخونیم...تا اون روز میتونین؟

اره تا اون روز پاک میشم ب امید خدا پس جز دوبامن

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
حاجت رواا بشی گلم...دوستات هم تگ کن گلم حدود 20 جزء مونده ...کسی که دوست دارن شرکت کننن بیان....

ممنونم چشم

سلام عزیزم جزء ۱ رو کسی نبرده ؟

سلام قشنگم فک نکنم کسی برداشته باشه،،،بازم استارتر بهتر در جریانه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم ممنون صدام زدی میترسم از پسش برنیام ایشالا سلامت باشی و دل خوش و هرچی میخوای خدا بهت بده

قربونت برم ابجی 

باش عزیزم هرجور خودت راحتی 

همچنین عزیزدلم😘😘😘