2777
2789
خوب پس عزیزم اشکال نداره...گلم فکر میکنم فقط خود سوره را نباید خوند...چون خودم یبار برام این اتفاق ا ...

سرچ کردم بعد از خوندش باید سجده کنی اگه از تلویزیون بشنوی اگه پخش زنده باشه سجده واجبه اگه زنده نباشه واجب نیس

همسرم دلیل من است. 💜🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@golfam54     @my_princess_prince     @یـکتاا٧٠     @malihhm ...

سـلام عزیزم ممنون 

تا کی وقت داریم من جز٢رو میخونم البته الان پریودم پاک بشم بعد ان شاالله

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
عزیزم تا پایان روز عاشورا بخونیم...تا اون روز میتونین؟

اره تا اون روز پاک میشم ب امید خدا پس جز دوبامن

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
حاجت رواا بشی گلم...دوستات هم تگ کن گلم حدود 20 جزء مونده ...کسی که دوست دارن شرکت کننن بیان....

ممنونم چشم

سلام عزیزم جزء ۱ رو کسی نبرده ؟

سلام قشنگم فک نکنم کسی برداشته باشه،،،بازم استارتر بهتر در جریانه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم ممنون صدام زدی میترسم از پسش برنیام ایشالا سلامت باشی و دل خوش و هرچی میخوای خدا بهت بده

قربونت برم ابجی 

باش عزیزم هرجور خودت راحتی 

همچنین عزیزدلم😘😘😘