2789
عنوان

گرفتگی عصب دست

15873 بازدید | 34 پست

سلام خانما من سندورم تونل کارپال دارم همون عصب مچ دست پارسال دستم درد میکرد از بازوم شروع میشد میزد تو انگشتام کم کم نوک انگشتام شستم و سبابه و کنار سبابه شروع کرد ب گز گز کردن داروخوردم خوب شد امسال دردش برگشت و هردوتا دستمو در گیر کرده توروخدا دعام کنین من همش۲۳ سالمه دارم عذاب میکشم هر روز بخاطر درد گریه میکنم فیزیو تراپی هم دارم میرم ولی میگن تاثیری نداره خیلی ناراحتم خیلی هنوز بچه هم ندارم ک بخاطر اون باشه گرفتگی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

گلم من توسن ۱۸سالگی این مشکلو داشتم ازت خااااااهش میکنم فیزیوتراپی نرو خیلی بدتر عصبا رو تحریک میکنه من صدبرابر بدتر شدم

فقط دارو هامو دو دوره مصرف کردم بعدم خودسرانه گذاشتم کنار عوضش رفتم باشگاه ذهنمو آزاد کردم شکر خدا خوب شدم فقط زمانی ک استرس دارم و عصبی میشم دردام شروع میشه 

همسرم دلیل من است. 💜🌱
گلم من توسن ۱۸سالگی این مشکلو داشتم ازت خااااااهش میکنم فیزیوتراپی نرو خیلی بدتر عصبا رو تحریک میکنه ...

جدی؟اخه خالم رفته بود خیلی بهتر شده بود ولی ی سری هم میگفتن تاثیر نداره ..باشگاه چی میری؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جدی؟اخه خالم رفته بود خیلی بهتر شده بود ولی ی سری هم میگفتن تاثیر نداره ..باشگاه چی میری؟

واس من ک افتضاح بود خیلی دردامو شدید کرد

اول ایروبیک رفتم چون ب خاطر دستم نمیتونسم چیز سنگین بردارم کم کم ک حالم خوب شد رفتم بدنسازی

ولی با اون دستم دکتر گف بیشتر از سه کیلو برندار هیچوقت 

همسرم دلیل من است. 💜🌱
واس من ک افتضاح بود خیلی دردامو شدید کرد اول ایروبیک رفتم چون ب خاطر دستم نمیتونسم چیز سنگین بردارم ...

اهان الان چندساله ک درد داری؟خداروشکر ک حوب شدی خیلی بده دردش 

اهان الان چندساله ک درد داری؟خداروشکر ک حوب شدی خیلی بده دردش 

از ۱۸سالگی تا الان ک ۲۳ سالمه

ولی خیلی راه ها رفتم تا فهمیدم مشکل از اعصابه این آحرا دیگه ب گردنمم زده بود ک خداروشکر تونسم کنترل کنم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
از ۱۸سالگی تا الان ک ۲۳ سالمه ولی خیلی راه ها رفتم تا فهمیدم مشکل از اعصابه این آحرا دیگه ب گردنمم ...

اخه من عصبی میشم درد ندارم ک بگم از اعصاب من ی مدت خیلی بادستم بد کار کردم ک اونموقع متوجه نمیشدم ک دارم نادرست کار میکنم بخاطر همین گرفته الانم دکتر بهم گفته فقط استراحت دارو ومچ بند 

انشاالله ک همینطور باقی بمونه دیگ سراغت نیاد 

اخه من عصبی میشم درد ندارم ک بگم از اعصاب من ی مدت خیلی بادستم بد کار کردم ک اونموقع متوجه نمیشدم ک ...

آره دارو ها رو مصرف کن من مچبندمو دکتر میگفت حتا تو حمومم درش نیار تا زمانی ک خوب شی چهل روز تمام من مچبند طبی دستم بود

همسرم دلیل من است. 💜🌱
آره دارو ها رو مصرف کن من مچبندمو دکتر میگفت حتا تو حمومم درش نیار تا زمانی ک خوب شی چهل روز تمام من ...

من حوصلم نمیاد ولی پارسال منم یکماه مدام دستم بود خوب شدم 

مثلا واسه وضو ک بازش میکنم دیگ باز میمونه حوصلم نمیاد هی درش بیارم و ببندم فقطم بخاطر وضومه وگرنه بقیه کارا ک با اب کار دارم دستکش میکنم دستم 

من حوصلم نمیاد ولی پارسال منم یکماه مدام دستم بود خوب شدم 

یه دوره رعایت کن حتمن خوب میشی من الان دیگه درد ندارم ولی خیلی ضعیف شده دستام اصلن نمیتونم با خودکار چیزی بنویسم مث اینا ک اولین باره قلم دست میگیرن دستم خط میخوره کج و کوله مینویسم...

همسرم دلیل من است. 💜🌱
یه دوره رعایت کن حتمن خوب میشی من الان دیگه درد ندارم ولی خیلی ضعیف شده دستام اصلن نمیتونم با خودکار ...

اره منم ضعیف شده کاری نمیتونم بکنم باهاشون 

انشالله خدا سلامتی بده جانم ⁦❤️⁩

قربونت همینطور شما 😗

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز