sahel_tak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 362 عنوان مزاج 120 بازدید | 14 پست چه جوری فهمیدید مزاجتون سرده یا...... 1398/06/13 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9695 سرد مزاجایسری اخلاقا و ویژگی ظاهری دارن امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
نارنگی۱۳۷۶ عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 526 از رو غذاهایی که میخوری میشه فهمید میلت بیشتر به سردیه یا گرمی،من خودم معتدلم نه گرمیم میکنه نه سردیم
mini_girl عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 5510 منم هنوز نفهمیدم به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد
آدامس_خرسی_100 عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 6257 دکتر طب فقط میتونه تشخیص بده از رو ظاهر. رنگ پوست . و زبان و چشم
حنا77777 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1065 از رو غذاهایی که میخوری میشه فهمید میلت بیشتر به سردیه یا گرمی،من خودم معتدلم نه گرمیم میکنه نه سردی ... من غذا تند دوسدارم یعنی مزاجم گرم؟؟؟ خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 مزاج شناسی سایت تبیان چندتا تست داره اونارو بخون میفهمی جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نارنگی۱۳۷۶ عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 526 میگم انگار میل به رابطه ربطی به این نداره چون ادم هست میلشم گرم نیس اما برا رابطه گرمه
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 سرد مزاجایسری اخلاقا و ویژگی ظاهری دارن هر مزاجی دارای خصوصیات رفتاری و ظاهری هست فقط سردمزاجا نیستن جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نارنگی۱۳۷۶ عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 526 من غذا تند دوسدارم یعنی مزاجم گرم؟؟؟ غذاهای باطبع سرد وگرم منظورمه
sahel_tak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 362 مزاج شناسی سایت تبیان چندتا تست داره اونارو بخون میفهمی انجام دادم مرسی😊
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 انجام دادم مرسی😊 خواهش گلم حالا مزاجت چیه؟ جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"